Handemhmt Zelihafirat yaklaşık yarım saat sonra öğrenmiş olucam mutlaka paylaşıcam burda aşırı heyecanlıyım 🙈
BusraDevlet83 Handemhmt Teste göre pozitif lakin iki gün sonra degerin ikiye katlaması gerek diye biliyorum.
Bsrlmnemr BusraAydogan14 2 günde 2 katına çıkıyorsa bir sıkıntı yoktur demek mi peki :) ben ilk baktırdığım zaman 146.9 Du 36 37 saat sonra tekrar yaptırdığım zaman 256 çıktı.
BusraAydogan14 Bsrlmnemr Canım o zaman normal bir gebelik denebiliyor ancak 😊 Senin değerin güzel atmış 🙂
1Vera_ dfnomr benim de bugün 14,1 çıktı adete 4 gün var. İki gün sonra yeniden yaptırayım mı sizce daha bekleyeyim mi
dfnomr 1Vera_ ayni benimki gibi benim de adete 5 gun vardi :) ben surekli iki gune bir kan vermistm canim 1600 lere cikana kadar :) sen bilirsin istersen ver istersen bekle :)
1Vera_ dfnomr canım sence vermek mi iyi beklemek mi acaba? İki güne bir sürekli versem strese girer miyim diye düşünüyorum
Handemhmt Arkadaşlar sonucum geldi cuma günü 47ydi pazartesi yani bugun 80.70 çıkmış normal mi sizce ayrıca adetimin gecikmesininde 3. Günü bugun?
Handemhmt 1Vera_ amin canım benim inşallah sağlıkla nasip olsun sana da ama korkuyorum şuan normal mi değil mi hiç bir fikrim yok ilk testi adetim den 1 gün önce yaptım 47 çıktı bugun adetimin gecikişinin 3. Günü 80.70 olmuş
1Vera_ Handemhmt benim okuduğum kadarıyla değerden ziyade artış önemliymiş. Beni de stres sardı. Daha bugün öğrendim hamile olduğumu ama ben de korkuyorum..
Zelihafirat Handemhmt hayal kırıklığına uğramamak için ve sürekli düşünmemek yanılgıya düşmemek ümitsizliğe kapılmamak için 2 hafta daha hiçbirşey yapma bekle sonra yap derim beni dinle çünkü bende aynısını yaptım 😀
Handemhmt 1Vera_ oof napcaz biz ya aşırı sabırsız ve pimpirikli bi insanım yarın doktora gidicem işin yoksa yarını bekle 🤦♀️
Karadenizf Handemhmt ben de bunu yaşamamak için ( fazla garanticiyim) adetim düzenli olmasına rağmen 5 gün geciktikten sonra doktora gitmiştim kesin sonuç almıştım😁😁😁
Pnrr06 Handemhmt canım bence doktora gitme strese sokuyor yok boş gebelik olabilir yok kimyasal yok dış gebelik cumaya kadar bekle cuma kan degeri ver pazartesi öyle git çünkü doktor da hiç bir şey yapmıyor sen şu anda 1 haftalık falan hamilesin