Mom46 1234567ty 17.haftadan sonra çıkmaya başladı şuan 21 haftalığım https://resmim.net/preview/cOK6uK.jpeg 💙
Mororkide 1234567ty 9. Haftada hafıf sıstı karnım suan13+2yız ama karnım ındı benım dumduz oldu ıcım ıcımı yıyo bisemı oldu dıye kontrolumuz vardı gecen hafta esımın ıznınden dolayı gıdemedık bu hafta gıdıcez acayip korkuyorum
Zeyk Mororkide ay o haftalarda şişlik oluyor bende hep göbeğim çıktı sanıyordum da sonra birden indi 16da falan. 20 ye kadar hafif bir çıkıntı oldu sonra 24.bir çıktı kocaman olmaya başladı inanamamistim😌
Neslyyy Mororkide oluyor öyle canım kafana takma şişkinlik bazen yediğimiz şeylere göre daha az veya daha cok olabilr
Mororkide Dondu_fdn benım kızımda 5-6aylıkken sankı cok yemısımde karnım cıkmıs gıbı duruyodu kımse ınanmazdı hamıle olduguma bunda anında gosterdı karnım bakınca hamılemısın dıyolar dırekt yapıdan yapıya degısıyo bence
Gulinal Benimde iç karnım çok küçükmüş 🤨 8. Haftadan beri baya karnım var hamile pantolonuna taytına çoktan geçtim hiç bişey olmuyor. Şuan 14. Haftadayım 3.5 aldım toplamda 🥰🥰
Mororkide Zeyk insaallah oyle birseydır bır bebegımı kaybettım bundan once acayıp korkuyorum kaybedersem kaldıramam bunu dıye cok yıprandım cunku oncekı bebegımde 😓
Mororkide Neslyyy normalde takmazdım bu üçüncü bebegım ıkıncı bebegımı dusuk yaptım acayıp korkum var bıde sulu akıntım oldu ıkı üç gün oncesıne kadar suanda yok hıc hep acaba bısemı oldu korkusuyla gecıyo gunlerım 😖
Zeyk Mororkide hiç korkmaaaa hiç evham yapma canım benim 🙏 Allah'ım sağlıkla kavuştursun. 💞😍 Pozitif ol iyi düşün iyi şeyler olsun.
198723 1234567ty Benim 24 te belirgin olmaya başladı şimdi 27 yiz ama çoğu kişi anlamiyo iç karınlıyım demek bide çok zayıf değildim ondan olsa gerek
Edaliiii 1234567ty hic öyle düşünme valla doktora gidince sor 6 aydan sonra bebeğin kilosu artıyor bi gittim 400 gramdı bi gittim 800 oldu simdi 1 kg