Seda_123 1234567ty 17.haftada çıkmaya başladı ama dışarıdan belli bile olmuyordu otobüste yer bile vermiyorlardı 25 den sonra büyüdü belli olmaya başladı son aydayım iyice büyüdü valla 🤣
Deletedmom138 1234567ty iç karnın geniştir kuzu öyle günler gelcek ki kendimizi taşiyamayacağiz göbekten 😂😂😂 inşallah görürüz o günleri
Edaliiii Amin canım 15den sonra belli olmaya başladı ama bunun haftaya alakası yok arkadaşım var 9 aylık hiç karnı yok ben 6 aylığım onun yanında devim bildiğin önemli olan içerisi😂
1234567ty Edaliiii 😂😂😂 ben minyon tipliyim ama hiç belirti yok zayıfımda bilmiyorum tanıdığım var 3 aylık hamile ama 5 aylık gibi duruyor onu gördükçe psikolojim bozuluyor 😂😂
Edaliiii 1234567ty hic öyle düşünme valla doktora gidince sor 6 aydan sonra bebeğin kilosu artıyor bi gittim 400 gramdı bi gittim 800 oldu simdi 1 kg
minicikbirmucize 1234567ty 10 haftadan beri karnım top gibi şişmeye başladı şimdi 19 haftamdayım herkes farkediyor artık🤰👼🏻
Mororkide Dondu_fdn benım kızımda 5-6aylıkken sankı cok yemısımde karnım cıkmıs gıbı duruyodu kımse ınanmazdı hamıle olduguma bunda anında gosterdı karnım bakınca hamılemısın dıyolar dırekt yapıdan yapıya degısıyo bence