Ilaydakose Ilk 3 ayımda hiç kilo almamıştım hatta ilk ayımda vermiştim bile sonra birden durduramadım durmuyor 😂
Ozlemmmmm Ilaydakose sanirim bende sizin gibi olacagim 62.5 la hamile kaldim 66ydim ama galiba yine aldim daha 17. Haftadayim ve surekli cikolata yiyorum boyumda kisa dogumayuvarlanarak gidecegim😢
elvann 37.haftadayım 65 kiloyla hamile kaldım şu an 70 kiloyum 14 gün sonra oğluma kavuşacağım inşallah
Cenkerim Ilk 4 ay 3 kilo aldim 5. ayda b12 ignesiyle diye dusunuyorum 3 kilo daha aldim suan 22+4 toplamda 6bucuk kilo aldik
Tgb7 Zeykem olabilr normal bence çevremdekiler son zamanlarda zaten istemesende alıyosun böyle daha iyi diyor + bebişler sağlıklı olduktan sonra sorun yok canm almasakta olur 😌
elvann Dlktpl tatlı zaten sevmeyen biriyim 6 öğün 3 ana öğün 3 ara öğün yaptım öğlen sebze yediysem akşam et yedim bol su tüketim çalıştığım içinde hareketliydim zaten
Sev53 haftamdayim 5 Kilo aldim Bende 64 le hamile kaldim Ve 23 de basladim Kilo almaya 23 e kadar 1 Kilo almisdim
eCeCik Tgb7 komik olan benim fazla kilo almam ölçülü yiyenler değil okuduğunuzu düzgün anlamanızı öneririm...
NeslihanAyanolu 26+4 65,5 kg ile hamile kaldım 70,5 şuanda hiç almıyorum diye yazıyordum ama 2 haftada 3 kg aldım 🙊🙊
MLK Ay kızlar maşallah valla size moralimi yükselttiniz diyemicem çünkü yemeğin kokusundan bile kilo alıyorum ben normalde😂 umarım maksimum 10-15 kg ile kapatırım diye düşünüyorum yani öyle olmasını umut ediyorum 15 bile razıyım yani siz düşünün 😀😀
ErvaVeBebegi MLK 24 haftaligim suana kadar 1 2 kilo mi ne aldim 7 ci aydan sonra baslaniliyormis kilo almaya ondan suanlik normal daha az kaldi sisicez 😂
AslCananGke Haftadayım 6 kilo aldım☹ Hiç bulantı, kusma olmadı ne yesem yaradı diyet yapıyorum ona rağmen Ayda 2 kilo alıyorum🤐