SedaveSusam Hatice_ceylan bende parça parça alıyorum canım bebek arabası bebek çantası bi kaç parça elbisesi hazır çok şükür bu hafta müslin battaniye ve ağız mendili almayı düşünüyorum banyo küvetini yeğenimden alcaz
aaoksuzoglu Hatice_ceylan kıyafetlerını tamamladık beşik aldık daha baska almadık şubatta tamamlamayı düşünüyorum cunku son ayda artık halimiz kalmaz 8-9 aylıkda
Zuleyhaaslan Hatice_ceylan bende daha sadece ilk üç ay giydireceğim kıyafetleri aldım puset örtüsü şeyleri ama mobilya araba vs büyükleri biraz daha hafta sonra alacağım erken diye düşünüyorum 😁
Ceydaaaa Bebek arabası ana kucagı falan aldım mobilya ve diğer ihtiyaçları da bu ay içinde halletmeyi düşünüyorum son aylarda alışveriş yapmaya pek halim kalmaz diye tahmin ediyorum
Esraaydn21 Ceydaaaa bebek arabasını bende alcaktımda sonra dedm erken bırAz daha dur kanguru aldım onun yerıne sımdılık
Hatice_ceylan Ceydaaaa ya ben herseyı aldımda kıyafet sıkıntısı yasıyorum malum bebegımız tam yaz deyıl tamda kıs deyıl ne alcagımı sasırdım
Rumeysa_denizz 28 haftalık olduk ama henüz başlamadım nerdeyse 🤷♀️ Bi yanım erken diyor bir yanım ne oturuyorsun yarın iyice ağırlaşacaksın 😂 ne alcamıda bilmiyorum 🤷♀️
Hatice_ceylan Esraaydn21 bebek arabasını ınsallh babannesı alcak bıze o yuzden model baktık karar verdık o alcak
Hatice_ceylan Fahriye_ valaha benım dogumum evde olcak o yuzden canta hazırlamdım 😂😂 o yonden sanslıyım . Ev dogum malzemesı aldım eksıklerım var onları tamamlıycam . Bıde dogar dogmaz foto ıcıın ne gıydırcem hıc bılmıyorum kafam karısık
Zezemeze Ben odasını hazırladım. Beşiğinin yatağını uyku setini de aldım. Küveti ve anne bebek bakım çantasını da aldım. Bebeğin kişisel ihtiyaçlarını şubatta, arabasını da martta almayı düşünüyorum inşallah.
Hatice_ceylan SedaveSusam ben kıyafet hıc almadım ama sagolsun babannesı anne annesı okadar cok sey almıskı eltım sagolsun neler almıslar ben hala ne alsam dıe dusunuyorum dolabımda yer kalmadı okadar yanı
bskulku Hatice_ceylan her türlü ilk doğduklarında vücut ısıları düşük olduğu için uzun kollu giydiriliyormus. Bende uzun ince alt ust takim alicam zıbın alicam üstüne de büyük muslin sererim diye düşünüyorum.
miine Hatice_ceylan canım hangi modeli beğendin bizide bilgilendirir misin🤗 , ben ufaktan başladım zibinlar takımlar falan , henüz büyük eşyaları almadik ilerideki zamanda almayı düşünüyoruz ❣
Zezemeze Hatice_ceylan aynen araba kaldı bi de bebeğin kıyafet ve bakım ürünleri. Arabayı marta bıraktık malum fiyatlar :)
Hatice_ceylan aaoksuzoglu valaha ben de ole dıyom ama cogu seyını aldık boksu yatagı battanıyesı cartı curtu bı ozel seylerı yok bez dır vesare
Hatice_ceylan SedaveSusam ay ben avmye gıdınce ıcınde kayboluyom kıyafetlerın asık oluyom resmen ama aldıgım bı ıkı parca bısı 😂😂
aaoksuzoglu Hatice_ceylan battanıyesı falan alındı işte aklına ne gelıyosa ama ne bıleyım biberon banyo setı fslan dolabı bunlar alınmadı bebek arabası hedıye zaten bakalım başlıcaz yoğun tempoya öteki ay nasıpse😅
SedaveSusam Hatice_ceylan aman kaybetme kendini😂 bence kendine liste yap temel ihtiyacları al kalan bütçene de elbiselerini alırsın
Hatice_ceylan SedaveSusam valaha kıyafet babannesı cok almıs baya almıs hatta koycak yer bulamıyorum o yuzden gıdınce cok hosuma gıderse alıyorum okadar . Bıde dolabı yok bezıdır vesyre seylerını almadık kocama yuklenmek ıstemıyorum