CiaoBella Kızlar doktorum su ve plesenta yeterli ise 42ye kadar beklenir dedi. Dün kontroldeydim; yeterliymiş.Bugün 40+4üm sata göre. Benim gibi olan var mı? Ne zaman doğacak bu babyboy? 😊
burcuali38 CiaoBella bizde 40+1 olduk 😕 doktorum cumaya kadar bekleyelim sancı gelmezse cuma günü hazırlıklı gel yatacakmış gibi dedi suni sancımı vereceksiniz sezeryanmı dedim muayene edip karar verecem dedi hala kanala girmedi bizimki ne olacak çok merak ediyorum bu gidişle cumaya kadar doğuramıcam zaten 😕 bide cuma günü eşimle hem çıkma tarihimiz hem nikah tarihimiz inşallah cuma günü doğar kızımız bizim için 3 özel gün bir arada olmuş olur 😇😍
Elen CiaoBella 40+2 yiz nişan geldi ve kasılmalar var pazar gününe kadar bekliyoruz.. Her gün nstye giriyorum sanci cikti ama doguracak kadar degil... benim kizim da kanala girmemis henuz başi asagida duruyor sadece.. Hayirlisi Allahtan insallah normal dogum nasip olur...
CiaoBella Helav benimki haftasonu kontrole çağırdı ama suni vermicek sanırım 42ye kadar beklicem dedi seninki kaçta vermiş oluyor? Her doktor farklı bekliyor kafam karıştı
Helav CiaoBella benimde cuma kontrolüm var canım, Cumartesi suni sancıyla Doğumu başlatacakmış doktorum.gecen cuma muane oldum hiç açılmam yoktu,sezeryandan bahsetmiyo doktorum hiç... 40+4 olduk,muanelerim haftada bir,siz ne sıklıkla gidiyosunuz doktora
ZeynepFatih Ya kızlar suni sancı hiç açılma, sancı olmadan da veriliyor mu 🤔 doktor bana 41. Haftaya kadar bekleriz gelmezse eğer mecburi alırız dedi hiç aklıma gelmedi sormak 🙊
CiaoBella Elen benim de bu akşam nişan geldi ; doktor yarın sabah gel dedi kontrole ağrın olmazsa... ben de an itibariyle 40+5im . Yarın doğururum diye düşünüyordum ama? Senin yazını pkuyunca kafam karoştı nişan doğum habercisi değil mi yav
Fyzard CiaoBella doğum habercisi ama hemen olmayabiliyor değişiyor benim 1 haftayı geçti nişan geleli hala sancım yok sadece 2 santim açılmam var. Bizde 41. Haftayı bitiriyoruz ve yarın suni sancı ile doğumu başlatacak doktorum. Çok korkuyorum açılma olmaz da mecburen sezeryan olurum diye 😶
Elen CiaoBella gece boyunca uyuyamadim gelen kasilmalari takip ediyorum uyutmuyor da zaten aci eşigimle alakali sanirim.. bugün dogum yapabilirim gibi.. Allahtan hayirlisi bunu okuyanlar dua edebilirmi en azindan benim niyetime 1 fatiha 3 ihlas okursa sevinirim dogumun kolay geçmesi için.. Bekleyen herkesin hayirla sonuclansin insallah dogumlari🙏
CiaoBella Fyzard neee 😱 Kız ben yarın doğurcam diye sevindimdi ya 😞 Bu kadar sürüyor mu nişan geldikten sonra yaa ay şuan çok canım sıkıldı
Fyzard CiaoBella maalesef canım kişiden kişiye değişiyor nişanın geldiği gün de doğurabilirsin 10 gün sonrada. Nişanın gelmesi sadece doğumun yakın zamanda olduğunu işaret eder. 😶