Blackcloud ipekveannesi Amin inşAllah, bu belirtileri bi yerde okumuştum diye hatırlıyorum ihmal etme sakın.
ipekveannesi Blackcloud 2:30 gibi başladı sancılarım sıklaşsın diye bekliyorum şu an 10 dakikada bir geliyor
gzm_42 Nuraslanklc yok 40 haftayı doldurmadı benimki. tam 39 haftalık dedik doğumum oldu erken riskim vardı ama Allah'tan zamanında doğdu elhamdülillah
Blackcloud ipekveannesi oov 5 dk da bire düşünce gidersin, şimdi duşa gir bence sancıların sıklaşır belki. Hemde açılmanda olur.
Blackcloud ipekveannesi Aman dikkat et, sancı gelince kasma karnını, kendini rahat bırakmaya çalış sakince.
ipekveannesi Blackcloud elimde değil vücudum bile kasılıyor korkuyorum hastaneye de gitmek istemiyorum erken diye şaştım kaldım
Blackcloud ipekveannesi Canım vücudunu kasarsan bebek yukarı toplanır, doğumun başladıysa zorlaştırırsın, elinden geldiğince derin nefes al burundan, ağızdan ver, Rabbim kolaylık versin inşAllah.
akrky ipekveannesi mide bulantısı bende de var duşa girdim sıcak su iyi geldi ama çıkınca yine aynı şimdi hastaneye gidiyorum bakalım
ipekveannesi akrky asıl nişanım şimdi geldi ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum erkenden gidip orda acı çekmek istemiyorum
akrky ipekveannesi inşallah canım sende benim 5 dk ya düştüğü için gidiyorum bende eve biraz uzak o yüzden ne olur ne olmaz diye