akrky Blackcloud dün dk tutmuş muydun ben de bugün nst ye girdim öğlen 0di sancılar ama şimdi sanırım başladı sancılarım ilki 15 dk 2. 3. 10 dk 4. 6dk sonra oldu hala düzenli değil gibi
akrky Blackcloud derler ya bu sancı gelince hissedersin diye belden geliyo sıcak sıcak kasıklara doğru şiddetli anlamamak mümkün değilmiş gerçekten 😂
akrky ipekveannesi bende fenayım ne pozisyona girersem gireyim geçmiyor nefes al ver derin derin o biraz hafifletiyor çokça da dua et sancısı olanın duası geri çevrilmezmiş 🥰 bir an önce suyumuz gelir de gideriz inşallah
Blackcloud ipekveannesi Geçen bende aynı durumdaydım fakat sancı geçince yine hüsrana uğradım. 😂 Burundan nefes al, ağızdan ver ve sancı gelince kendini kasma, karnını falan yani. Rahat bırak kendini, nefes al, evin içinde yürü. Baktın geçmiyor bir duş al.
ipekveannesi akrky yürümeye çalışıyorum sürekli karnım benden bağımsız gibi sanki taş gibi oluyor çok canımı yakıyor ister istemez
ipekveannesi Blackcloud bu çok farklı bir şeymiş daha önceki hiçbir ağrıya benzemiyor 4-5'e kadar bu şekilde devam ederse sıcak duş alıp hastaneye gidicem
Blackcloud ipekveannesi Duşa gir ki sıcak suda açılman olsun, sonra evin içinde egzersiz yap, yürü. Kolaylık olur, hadi bakalım Allah kurtarsın. 😊
akrky ipekveannesi bende gitmeyi düşünüyorum acile kendi hastanem uzak da yakında bi yere bi baktirayim diyorum çünkü çok fena bisey bu gerçekten ne yapsan geçmiyor
ipekveannesi akrky başım ağrıyor midem bulanıyor ay bunun doğumla alakası var mı bilmiyorum ama çok kötüyüm
akrky ipekveannesi mide bulantısı bende de var duşa girdim sıcak su iyi geldi ama çıkınca yine aynı şimdi hastaneye gidiyorum bakalım