Zuzum_20 Nuraslanklc bebekler sancı ile kanala giriyormus evet canım benim kafası kaburgamda canımı acıtıyo 😂
Zuzum_20 Nuraslanklc valla bilmiyorum 40+2 ye kadar beklicez bakalım gelmezse sezeryan olcam çarşamba günü ☺️
Sumeyye_g Nuraslanklc bebek zaten kanala girerse açılman başlar ve ilerlemesi artık bebeğe sana kalmış
Yenidilek Nuraslanklc oluyor canım tabi ki bebeğim son ana kadar kanala girmedi ben kendim 8-9 cm açılmadan sonra çömelip ıkına ıkına kanala ittim
akrky Benim bebiş tepemde geziyordu 3cm açılma ile yattım o gün doğum yaptım tabi yukarda olunca bebek doğurma sırasında aşağı doğru itiyorlar bebeği 😂
Nuraslanklc akrky nasıl oldu açıklık var diye mi yatış verdi sadece sancın falan varmıydı😂 yatış yaparken neye göre yapıyorlar merak ediyorum
Burcu1101 Nuraslanklc 40 oldum bende bebek hala kanala girmedi yumuşama var ama açılma yok dedi doktor pazartesi kendi isteğimle sezeryan olcam 🥺
Nuraslanklc Blackcloud 😂doktora ne zaman gidiyorsun artık 2 günde bir istiyor heralde beni hastaneye gidip gelmekten bi hal oldum
35ebruada Nuraslanklc Oluyor canım . Benim doğumdan haftalar önce açılmam başladı planlı normal Doğum gerçekleştirdim açılmam kısa sürede 7-10 derken ilerledi fakat kanala inmedi inmesi için saatlerce bekledim yürüyüş yaparak hareket yaparak zor kanala indi yani Kısacası oluyor