Sumyydmr97 Nuraslanklc hayır canım kanala girmesine bakmıyor benim ilk gebeliğimde oğlumun kafası yukarda ayakları aşağıdaydı 2 cm açılmayla gitmiştim çok sancı çektim bekledim döner diye dönse normal olcaktı hemen ama dönmedi sezaryen oldum ☹️
Busracnbr Nuraslanklc Oluur ben 2 cm yatış yaptım hastaneye canım kanal da değildi sancılarım ve açılmam artınca ıkınarak ben sokmuştum doktorla beraber :)
Zuzum_20 Nuraslanklc bebegim hala makat gelişli çarşamba günü sezeryan olucam belki çarşambaya kadar kendi rızası ile dogar ama sürekli dönüyor kanala yerleşmesi artık çok zor dedi sende durumlar nasıl
Berrygurumi Minisveannesi bebişin nasıl iyidir inşallah ben de 36+2’yim bebeğim kanalda ve çok sancım olmaya başladı
Minisveannesi Berrygurumi ıyı cok sukur kırkımız cıktı bıle. Allah sanada sag salım sagglıcakla yavrunu kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
Nuraslanklc Zuzum_20 benim yalancı sancılarım çıktı 80 90 larda 🤷🏻♀️Hala birşey yok pazartesi tekrar çağırdı o zaman belli olur belki ne olacağı 😅hala belirsizlik içindeyiz
Nuraslanklc Zuzum_20 yok başı dayanmış ama kanala inmemiş daha dedi😅annem de abimdeyken doğuma kadar hep yukarıdaymış abimde doğumda oldu dedi de kanala girip girmediğini düşünmüyorım artık en fazla 2 hafta daha midemde tepinir😂😂😂
Zuzum_20 Nuraslanklc bebekler sancı ile kanala giriyormus evet canım benim kafası kaburgamda canımı acıtıyo 😂