Edos ipeksfr darisi tum bu heyecani tatmak isteyen kralice annislere 💗Gercekten guzel duygular icten de distan da
Selhan ipeksfr aynen 1hafta bile hareketlerde fark atiyo ama bende suan karnimin buyumemesinden muzdaripim🤣🤣resim çekilcek 1ay sonra karnim yok bende heycanla büyümesini bekliyorm🙈🙈
sebos bende heyecanla bekliyorum miniğimi hissedeceğim günleri 18+2 oldum ama hala hissetmiyorum yada ben farkında değilim 😞👶
ipeksfr [bilinmeyen] oyy maşallah. Sağlıkla gelsin inşallah 😍akşam kumandayı denicem cnm valla teşekkürler😘
GecesMom Ben 19+4 haftalık hamileyim ilk hareketlerini hissettiğimden beri eşimde dışarıdan hissedebiliyor doktorum yağ oranın düşük ondan dedi şimdiye kadar yalnızca 1 kilo aldım 1.70 boy kilo 53 ☺
ozgeilhan Haftadan beri ben içten hissediyorum ama dışardan 19dan beri belli oluyor eşim de o zaman farketti ☺ Ama hafif oluyo tabi bu zamanlarda aşırı değil 🤗 1,75 boyum 67 kiloyum 2 kilo aldım 💖🤰🏼
Goncatpcu anneninbiri 30. Hafta dan sonra mı dışardan belli oluyor 30 hafta 2 günlügüz qma dışardan hiç belli olmuyor tekmelerini hissediyorum ama dışardan belli olmuyor