ipeksfr 22.haftadayım ben net hissediyorum ama eşim elini koyduğunda anlayamıyor. Ne zaman hissedilir dışardan kızlar ☺
Ozlemr ipeksfr benimkini ilk 22. Haftada hissetmişmişti eşim. Ama her hareketi değil sert vurduğu bi ana denk geldi o zaman hissetti. Ufak hareketleri biz hissediyoruz ama dışardan dokunan anlamıyor. Şimdi 29. Haftadan gidiyorum hala ufak hareketlerini eşim anlamıyor 🙂
MelisOnur ipeksfr canım bu herhalde annenin kilosuna deri yapısına göre değişir ben kiloluyum o yüzden eşim anca bir haftadır hissedebiliyo ben 29 haftalık hamileyim
anneninbiri ipeksfr 30 haftadan sonra başlıyor sonra alışıyorsun çünkü artk elini koymuyorsun karnına izlemek yeterli 😂
PembeLia ipeksfr Benim eşim 18. haftalarda hissetmişti ilk hareketini bazen şiddetli oluyor o anı yakalamak lazım hafif olunca dışarıdan hissedilemeyebiliniyor.😊
1PrensAnnesiii Benim eşim 23.haftada net hissetti zaten dışarıdan bakıncada belli oluyor oynadığı🙏😍hatta video çekip annemgile bile gönderdim😊
ipeksfr 1PrensAnnesiii dedim acaba zayıf oluncamı hissedildi hemen dışardan. Bende şuan 60 kiloyum. Bakalım artık ne zaman hissedilir dışardan ☺
1PrensAnnesiii ipeksfr onunla çok alakası yok canım iç karınla alakalı bişey iç karnın genişse çok fazla hissedilmiyor benim iç karnım dar o yüzden göbeğimde hemen çıktı
Goncatpcu anneninbiri 30. Hafta dan sonra mı dışardan belli oluyor 30 hafta 2 günlügüz qma dışardan hiç belli olmuyor tekmelerini hissediyorum ama dışardan belli olmuyor
Selhan ipeksfr 18-22 hafta arası yakalaması çok zor hareket ederken eşim koyunca anlayamiyodu ilk 25.haftada başladı hissetmeye suan 26 olduk gözle görülebilir hale geldi hareketleri😊
Selhan ipeksfr aynen 1hafta bile hareketlerde fark atiyo ama bende suan karnimin buyumemesinden muzdaripim🤣🤣resim çekilcek 1ay sonra karnim yok bende heycanla büyümesini bekliyorm🙈🙈
1PrensAnnesiii ipeksfr hiç kafana takma canım birden çıkıyor emin ol 23. Ve 24. Haftada net hissedersin ve göbüşün çıkar çünkü bebekler artık hızla kilo almaya başlıyor🙏❤
Edos Kilo ile alakasi oldugunu dusunmuyorum ben. 86 ile hamile kaldim ben. Ve esim 22. Haftadan beri hissediyir 26+4 haftaligim bazen oturup izliyirum bende fark ediyirum haraket edip tekme attigini belli oluyor artik☺
Edos ipeksfr darisi tum bu heyecani tatmak isteyen kralice annislere 💗Gercekten guzel duygular icten de distan da