Nuraslanklc 58Vildan yaa o derece yanlışlık oluyormu cihazlarda valla çok içime dert etmiştim gerçekten de o 1 hafta doğru düzgün yemedim içmedim hiç ondan oldu diye kendimi suçladım
58Vildan Nuraslanklc yok canım zaten genetige de bağlı bebeğin durumu günde 1 maden suyu, muz ,. Ceviz ve kaşar peyniri ye doğuma kadar bizde her doktor aynı şeyi söyledi yanılma payı oluyor illaki 😊
Nurcan6148 Aysu2626 Endişelerin okadar normal ki😊İlklerde öyle oluyor.Hatta 2. Lerdede öyle oluyor😁Geeçekten önemli olan senin sakin kalman.Kendini bir bırakırsan herşry ters gidiyor.Yapabilirim doğamda var siye düşün.Doğru nefes alıp vermek gerçekten çok önemli.Ben bu forumdan çok şey öğrendim.
Turacan Nurcan6148 bende trabzondayim ayni hastaneye gidiyorum acaba doktorunuz kimdi. Kimi onerirsiniz
Nurcan6148 Turacan Öyle sabit bir doktorum yoktu açıkçası.Çalıştığım için cumartesileri randevulara gidiyordum.O gün kim nöbetçiyse ona gittim😊
Adige09 Kockbra ben 33+2 yim bende de ayni seyler oluyor bebek hareket ettikçe toparlandıkca vajinada batma , kasılma oluyor cok rahatsiz edici bi his ama yürüyüş yaptigim günlerde pamuk gibi karnım bebek tek uyuyor 😂
Smyrveilkgozagrisi Nurcan6148 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım 🤗 inşAllah bizlerinde doğumu böyle kolay ve güzel olur
Turacan Nurcan6148 peki teşekkur ederim . InsAllah sizin gibi güzel gecer dogumum biraz korkuyodum hastane acisindan 😕
Kockbra Adige09 bugun kontrolum vardı 39+0. Doktorum dedı nıye gelmiyor bu kız pazartesiye kadar beklerim pazartesi valızı al gel dogurtcam dedı doktor pazartesi kontrole degul doguma bekliyorum dedi 🤲😅🤦♀️
Melnur66 Nurcan6148 Allah analı babalı büyütsün inşAllah darısı bizlere 🤲🏻 İsmi çok güzel maşAllah kim koydu
Nurcan6148 Sultan1 Akinti gibi degil.Su gibi islaklik oluyirdu.Onceleri cis zannettim😁Ama olmadigini farkettim.
Adige09 Kockbra Ay hadi hayirlisi Allah bilir avazda kurtarsın bebeğini sag salim kucagina al canim 🙏🏾😍 bizde 33.haftamizdayiz oglumla devlette yapmayi dusunuyorum