Bihem Nurcan6148 Sancıdan korkmuyorum sadece sancıyı yatarak zorla çektirirler diye tedirgin oluyorum çünkü doğuma uygun değil ayakta olmaya müsaade etmelerine sevindim her yerde öyle olmuyormuş maalesef
Hlal Bihem evet sancı yatarak çekmesi çok zor olur bende ayakda çektim sancimi cok şükür,ama alttan kontrl ederken yatiriyolar ya onda bile çok zorlandım bende,sancı varken bı saniye bile yatmak istemiyorsun
esraceylan Bihem bebek iri olunca başı çıksa da omzu falan takılabilir kanaldan geçişi zor olursa oksijensiz kalıp sakatlık olabilir diye galiba. bide kilolu bebeklerde şeker hastalığı falan da çıkıyor
Sunay10_ Nurcan6148 ne güzel bir Doğum ne güzel güzel bir devlet hastanesimiş öyle valla bizim burda böylesi yok mahşallah allah analı babalı büyütsün
Habibee24 Nurcan6148 gözünüz aydın hayırlı olsun Allahım analı babalı büyütsün inşalalh 🙏🏻 Birşey sorabilir miyim 36 haftanızda hiç rahimde çok ağrınız batma hissi oldu mu?
Duyguslabebegi Nurcan6148 Ay maşallah çok güzel bir hikaye bize de nasip olur inşallah💐rabbim hayırlı uğurlu eylesin bebişinizi ❤️Sağlıkla huzurla büyütün 👶🏼❤️
Aysu2626 Nurcan6148 gözünüzaydın canm ne güzel yazmışsım Allah analı babalı büyütsün inşallah 38 haftalığım normal doğum bekliyorum inşallah artk çok korkmaya başladım ilk doğum neler yaşıcam doğumun başladığnı nasıl anlıcam doğurabilcem mi çok korkuyorum nasıl nefes alıp vermem gerekcek nasl ıkıncam die düşünüp duruyorum 😞😐 endişeiliğim anlıcağın ama çk güzel ve kolay anlatmşsn
Nurcan6148 Aysu2626 Endişelerin okadar normal ki😊İlklerde öyle oluyor.Hatta 2. Lerdede öyle oluyor😁Geeçekten önemli olan senin sakin kalman.Kendini bir bırakırsan herşry ters gidiyor.Yapabilirim doğamda var siye düşün.Doğru nefes alıp vermek gerçekten çok önemli.Ben bu forumdan çok şey öğrendim.
Neheaaei Nurcan6148 darısı başımıza inşallah🙏🏻🙏🏻normal istiyorum sizinki kadar kolay olsun dilerim🙏🏻🤗 37+4 olcaz yarım saate 🤗 sağlıkla büyütün inşallah🙏🏻🌸
58Vildan Nuraslanklc yine ben görünce yazayım dedim 😁 benim bebeğim 34 ten sonra 100-200 Gr falan aldığını söylüyorlardı küçük minyon bebek olacak dediler doğuma girerken 2 hafta önceki kilosuyla aynı olduğu söylendi 300 kg ya doğar ya doğmaz falan dediler bebeğim 3750 doğdu ve 4-5 doktor aynı şeyi söyledi ondan dolayı fazla takma normal beslen bebeğine giden gider 😊
Nuraslanklc 58Vildan yaa o derece yanlışlık oluyormu cihazlarda valla çok içime dert etmiştim gerçekten de o 1 hafta doğru düzgün yemedim içmedim hiç ondan oldu diye kendimi suçladım