oylumm bilsonda iki tane renkli video verdiler.dosyaya da renkli foto ilistirdiler.inceleme 20 dk sürdü
Ozlemkubra Bende Beylikdüzü devlete gttim doktor bakırköye göndericem ikili tarama için dedi acaba orası mı
Boncuk16 Bende görüntülemeyi orda yaptırdım Müslüm beydi doktor yaklaşık 25 dakka sürdü görüntü kalitesi çok iyi ilgilenmesi herşeyi en ince detayına kadar anlatıyor fotoğraf ve video olan bir klasörde verdi ben memnun kaldım canım
masalsii Nurrrrr medipole gittim canım şerife hanıma baya ilgilendi renkli falan gösterdi ama bebş yan duruyordu pek poz vermedi😂 ama ilgisi güzeldi suanlık bakiyim cuma günü ilaç yazdırmaya tekrar gidicem ayrıntılıdam sonra yine gittiğimde dogum ücretlerini falan sorucamm
Nevink masalsii cerrahpasada da yaptorabilirsiniz randevular haftalik aciliyor orada mesela pazartesi hemen randevu almaya calisabilirsiniz 250 liraya perinatolog yapiyor ben vakti gelince orada yaptiracsgim ins
masalsii Nevink ama sanırım öncelikle gidip kadın doguma muayne olmak lazım orası için fakat vaktim yok 🤷🏼♀️
Nevink masalsii yok oyle bor sey gerekmiyor ablamda orada yaptrdi zaten ucretli yaptirdiginiz icin dedigim gibi pazartesi randevu aciliyor dolmadan aliyorsnz bu kadar
Mommyshark Merhaba ablam hamileliğinde cerrahpaşa tıp fakültesinde yaptırmıştı sadece bi doktor yapıyordu ve adı sanırım aliydi bi aramakta fayda var teyit etmek için 2018 de 120 tl ödemiştik. Sadi konuk devlet hastahanesindede ücretsiz yapılıyor
Nevink Mommyshark evet yukarda bende soyledim benim ablam daha yeni cerrahpasada yaptrdi 250 liraya oyle yonlendrme vs gerekmiyorda direkt hafta basi dolmadan randevu alip gidiliyor
masalsii oylumm telefonla aradıgımda bilgi almak için işlem ne kadar sürüyor dedim bebeginize baglı 10 dakikada sürebilir yarım saat de dediler banada tuhaf geldi o kadar kısa süre