masalsii Kızlar devlette gün almakta zorlanıyorum cok dolu ve bulamayacağım gibi ocak sonuna kadar yaptırmam lazım detaylı ultrasonu doktorum burayı önerdi öncelikle buraya giden memnun kalan varmı ikincisi de sefaköy vera tıp merkezine gidenler varmı
masalsii Arkadaşlar bilgisi olanları bekliyorum, maksimum 300 tl bütçe içinde yaptıracagım başka önerileriniz varsa onları da yazabilirsiniz
minicikbirmucize masalsii kadıköyde perinatolog dr vedat dayıcıoğlu var özel muayenehanesi var 300 tl detaylı us ben de yaptırıcam araştırıyorum çok iyi diye duydum ama cd renkli görüntü veriyor mu bilmiyorum 1 buçuk saat ayırarak gelin dedi aradığımda
Nevink masalsii cerrahpasada da yaptorabilirsiniz randevular haftalik aciliyor orada mesela pazartesi hemen randevu almaya calisabilirsiniz 250 liraya perinatolog yapiyor ben vakti gelince orada yaptiracsgim ins
minicikbirmucize masalsii geçen hafta ben de detaylı us için post açtım bir Allahın kulu yazmadı dedim heralde post silindi 😅 yazdım biryere postum silindi galiba diye admin ben beğendim dedi silinmemiş bildirim geldi 😂
masalsii Btlaydn nerde saçma sorular var insanlar bayılıyor konuşmaya birşeyler ögrenmek isteyince kimse ilgilenmiyor şaka gibiler
Btlaydn masalsii aynen öle Bi kaynana postu ac yada cinsellik bak nası hücum ederler. Snra bişe deyince linç ediolar güya deişk insan tipleri
oylumm Ben gittim 300 lira.radyolog.müslüm bey inceledi cok memnun kaldik.bebegin videosu ve fotografini da aldik,tavsiye ederim
masalsii oylumm bakırköydemi söylediğiniz dr benimde bir arkadaşım 3 hafta önce gitmiş hiç memnun kalmamış sordugum sorulara cevap vermedi ve hiç konusmadı dedi🤷🏼♀️
masalsii minicikbirmucize evet vedat beyi bende duydum ama renkli görüntü vermiyormuş sadece bebegi inceliyormuş
masalsii minicikbirmucize yaa bu forumda genelde dedikoduya daha çok meraklı insanlar o yüzdenbu tarz postlar altlarda kalıyor malesef 🙄
minicikbirmucize masalsii bende aradım konuştum dr la ama sormadım renkli veriyormusunuz diye tam emin olamadım ama renkli de isterim dört gözle bekliyorum detaylıyı bu yüzden
masalsii minicikbirmucize ay onu öğrenince banada yazsan keşke eğer renklide veriyorsa bende oraya giderim radyologlar bile 300 alıyo
minicikbirmucize masalsii ben radyolog da yaptırmak istemiyorum perinatolog olması önemli benim içn pazartesi tekrar ararım ama muhtemelen siyah beyaz veriyor sadece