Kubra67 1004nese amin 😊 cok istemisdim evlendikden 2 ay sonra hamile kaldim herkez kizmisdi bana daha cok erken diye ama ben hala pisman degilim hala cok istiyorum 😊😂
1004nese Kubra67 ne güzel Allah gönlüne göre vermiş💐. Oooo daha neler neler diyecekler 😂 yeni baslamislar Bir süre sonra insanlardan tiksineceksin 😂
Busimss Kubra67 valla hic bilemiyorum 😂 dün doktorumuza gittik Ama açmadık bacakları cinsiyetimizi göremedik ☺️ 2 hafta sonra gidicez insallah gösterir minnosum
Kubra67 Busimss nazli bir bebiş geliyor o zaman 😂😂 bende 12 haftalikken gidicem kontrole insallah gisterir
Busimss Kubra67 anneden kızına geçermiş genelde bu mide bulantısı durumu genetikmiş. Benim annem yaşamamış hiç ablam da yaşamadı bende yaşamıyorum suanda insallah yaşamam. Annen yaşadıysa belki sende o yüzden yaşıyorsundur.
Cz34 Busimss Hayır bulantı genetikliği diye bir şey yok benim annemde ablamda bulantı olmadı çok benim hamileliğim çok şiddetli geçti bulantılarım zayıflamalarım falan çok yordu şimdi zor ayları atlattımda
Busimss Kubra67 gönlündeki olsun insallah ☺️ Biraz namuslu bizimki hiç açmıyor 😂 hayırlı evlatlarımız olsun insallah
Kubra67 Busimss 😂😂amin insallah ben cinsiyetini cok merak ediyorum ama hic erkek kiz diye gecirmedim sağliklisini ve hayirlisini diledim ama agzimdan hep oglum cikiyor 🙈🙈🙈
Busimss Kubra67 o doğum kolaylığı yürümeye hurma yemeye falan bakmıyor biliyor musun ? Benim bir arkadasım vardı oda hep evdeydi yatardı sürekli bizde aynısını derdik ama kız çatır çatır normal doğum yaptı. Tamamen çatımızla ilgili insallah çatılarımız geniş olur da güzelce normal dogum yaparız
Busimss Kubra67 bende birinci gebeliğimde hep erkek hissediyordum. Ama kaybettim sonrasında şimdi de en başından beri hep kız hissediyorum ama bilemiyorum. Her ikisine de son derece hazırım yeter ki sağlıkla gelsin ☺️
Kubra67 Busimss insallah biz ablami dogum goturduk yolda baslamis dogumu goturur goturmez almislrdi doguma
Busimss Kubra67 evet işte o çok güzel oluyor. Kimisi çok sancı çekmeden açılmış oluyor direk giriyor doğuma darısı başımıza diyelim ☺️
SedaveSusam Kubra67 ahahahahah kız sen ben misin yoksa 😂 bende diyorumki hep martta başlarım yürümeye havalar ısınsın😂😂😂
Tazeanne0134 Kubra67 hic biride değil ne yazık ki ne uyku var ne yemek yeme var hiçbiri yok baş ağrısı bel ağrısı bulantı gaz sancısı vs vs
Kubra67 Tazeanne0134 Allah yardimcin olsun bendede gabizlik olmusdu bi ilac verdi hemen gecdi artik olmuyor
Kubra67 Okyanus54 Allah yardimcin olsun senin isinde cok zor buyuk konusmayim ben ikisini bi arada goturemezdim herhalde canim biraz tatli 🙈🙈🙈
Gigy Öğretmenim bütün gün okuldayım,takip edilen gebeliğim var ,akşam tüm işler eşimde hafta sonu temizlik onda yapmamam gerek şu an ,halsizlik değil de işteyken 3 gibi uyku basiyor bazen 🙈
1004nese Kubra67 hiç fark etmez bu defada telefondan geliyor şöyle yap böyle de şöyle uyu uyan yat kalk 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Tazeanne0134 Kubra67 canım aklında bulunsun bol bol su iç ve yemek ortasında içme yemeğe başlamadan önce ya da yemekten sonra iç canım o da kabiz olmayı engelliyormuş