Tazeanne0134 Kubra67 hic biride değil ne yazık ki ne uyku var ne yemek yeme var hiçbiri yok baş ağrısı bel ağrısı bulantı gaz sancısı vs vs
Misssimsek Kubra67 bulantilardan mi. Inşallah biran önce geçer sende bol bol yersin 😊👍 sabahları bende zorlanıyorum ama kahvaltıdan sonra rahatım şükür
Kubra67 SedaveSusam 😂😂😂 bende hep yatiyordum ama annem bana cok kiziyor hareket et diye doguramiycan bu gidisle bu cocugu diye 😂😂
Kubra67 Misssimsek insallah azaldi baya bi ama yine bazen artiyor ve gecicegi gunleri sabirsizlikla bekliyorum yinede çok şükür 😂😂
SedaveSusam Kubra67 aynen benimkide çok kızıyor ama benim canım çok sıkılsada dışarı çıkınca aşırı yoruluyorum😂
Kubra67 Busimss bende 6 haftaliga kadar cok iyidim gece filan kalkip yemek yerdim ama 6. Haftadan beri 4 kilo vermisim
Busimss Kubra67 valla hic bilemiyorum 😂 dün doktorumuza gittik Ama açmadık bacakları cinsiyetimizi göremedik ☺️ 2 hafta sonra gidicez insallah gösterir minnosum
Busimss Kubra67 anneden kızına geçermiş genelde bu mide bulantısı durumu genetikmiş. Benim annem yaşamamış hiç ablam da yaşamadı bende yaşamıyorum suanda insallah yaşamam. Annen yaşadıysa belki sende o yüzden yaşıyorsundur.
Kubra67 1004nese amin 😊 cok istemisdim evlendikden 2 ay sonra hamile kaldim herkez kizmisdi bana daha cok erken diye ama ben hala pisman degilim hala cok istiyorum 😊😂
SedaveSusam Kubra67 ahahahahah kız sen ben misin yoksa 😂 bende diyorumki hep martta başlarım yürümeye havalar ısınsın😂😂😂