hafsa2020 Kızlar gebelikte tetanoz iğnesi şart mı sağlık ocağında mı yaptırıyosunuz? Kaçıncı aylarda yaptırılıyor?
Gizemgizem hafsa2020 ilk 3 ay disinda diger zamanlar yapilabilir. Ancak rutinde 19. Haftadan sonra yapiliyor. Saglik ocaginda yapılıyor. Bebegin yenidogan tetanozu olmasin diye yapilmasi oneriliyor.
Ezgi2969 hafsa2020 şart değil sana bırakıyorlar lakin bence yaptırmalısın ilk aşı 20 . Haftada 1 ay arayla
eymenelif MervemitYldrm cok agriyor asiri uyustu kaldiramiyorum kolumu dun oldum bende ilk basta acj hissetmedim ama kolumn ustune dahi yatamiyorum
eymenelif ipeksfr doguma bir hafta kala bir daha gel dedi bn hem bhnun acisini hem dovum sancisimi cekicem? anlamadimki gitmemeyi dusunuyorum ne olur ki😮
Arya92 Ben de ilkinde aşıdan sonraki iki gün çok az ağrı oldu ikincisinde hiç ağrı sızı olmadı 21ve 25.haftalarda oldum.sakin olun tetanos aşısı hicbirsey değil.neden bukadar abartılıyor anlamıyorum🤗
eymenelif Arya92 valla canim sana islmemis galiba ama keske diyorum dogum sancisi olsa yok boyle bir agri ya kolumu kipirdatmyrm cidden
ipeksfr eymenelif git bence çünkü bunlar tek dozda olmuyor tamamlamak lazım tüm dozlarını☺. Birde doğum sancısından aklına bile gelmez o 😀
Arya92 eymenelif ebe bana 28.haftadan sonraya bırakmıyoruz ikinci dozu dedi.21ve25 te oldum.sizi çok geç çağırmış.doktoruniza sorun isterseniz.cunku doktorum 26+0muayenede bitti mi aşıların diye sordu
NNeslihaNN eymenelif geç kalmışsınız ondan heralde ben ikinci dozu oldum sabahta 🙂 bana eylülde bebeginle gel dedi 🙂
eymenelif ipeksfr valla suan keske dogum sancisi ceksem boyle bos bi aci yasiuorum acidan agliuorum artik o derece
eymenelif Arya92 26+4 ken vurundum hemsire doktora sordu vurabiliriz dedi bilrmedim valla cok kotuyum kizlar suan
Arya92 eymenelif çok şükür işlemedi valla yoksa başıma herşey gelir benimde .ama insanlar böyle çok önyargılı oluyor ya bazen vurulmadan o yüzden yaşayıp görmek lazım.etkilemeyebiliyor da
Zagrozunannesi Ben 25 haftadayım hala vurulamadım😭acaba devlet hastanelerinde yapmıyorlar mı ya bu iğneyi
Ilkgozagri Kızlar bende 23 haftaya geldim ama aşımı olamadım normalde olcuyorum normal vurulmaya gidince yüksek bu hafta doktoruma sorcam iki kere geri döndüm