Hirosimo 14 haftalık hamişler bebeğin cinsiyetini öğrenen varmı? Biz bugün kontrole gittik sanki erkek gibi dedi. galiba erkek 👧🏻🧒🏻
E_A_ Hirosimo ben 15 haftalıkken doktor bana erkeğe benzetiyorum ama küçük daha net bişey diyemem dedi. Çin takvimi rus takvimine göre de erkek çıkıyordu. Herkes erkek senin bebeğin diyordu komşular arkadaşlar akraba eşim dahil. Bi tek ben kız hissediyordum. 17. Haftada %99 kız 👸 dedi doktorum 🥰 duyanlar hala erkektir o diyo 🤣
Hirosimo Hilalse kız değişirde erkek değişmezmiş dr öyle diyo. Kızda yanılma oayı çok olur diyo sağlıkla doğsunlar inş❤️
Evrem123 Hirosimo ya inşallah öyledir. Benim doktorum 10. Haftada erkek dedi. 13. Haftada acildeki doktor kız dedi. Karıştık
Hirosimo 04052016mh erkek değişmezmiş dr genelde öyle diyo ama dr yanlış bakıyosa onu bilemeyiz😁 ama erkektir inş
Gamzedngdn Zehraemrah bana da o zaman kız demişlerdi canım pazartesi gittim 17 haftalıktık tam o gün erkeğe de benzetti bizimki de naz yaptı biraz göstermedi 15 gün sonrayı bekliyorum 🥰☺️🌺
Baharuras1321 Babada 13 haftada kız gibi görüyorum dedi ama yüzde veya net demedi 15 gün sonra gel dedi netleşir Çin takvimine göre de erkek çıkmıştı acaba gerçekten kız mı herkes dio kız çocukları erken beli etmez kendini ama bilmiyorum valla çok heyecanlıyım
Hirosimo Baharuras1321 inşallah gönlünden geçen olur benim kızım var kız olsa dedik ama erkek gibi dedi bakalım bidaki kontrole belli olur😍 sağlıklı olsunlarda ❤️❤️
Imren-53 Baharuras1321 çevremde o kadar hamile adyı varki kız bebek haberi yok gibi bi şey bence bu sene de erkek senesi... 😊
Imren-53 Bizde yeni kontrole gittik 16 haftalığız daha pek bi keyif adamı sanırım oğluşum kendini bi türlü göstermedi... Yoğun mücadelemiz sonunda tahmin ettiğimiz haberi aldık... 2020 erkek anne adaylarından olduk çok farklı bi mutluluk... 😊❤️😍
Simya Imren-53 bende kız senesi diye düşünüyorum canım 🌸 7 arkadaş hamileyiz aramızda en fazla 1 ay var hep aynı ay içinde hamile kalmışız 2 de kuzenim hamile çoğunluk kız Ve tabi banada kız dedi 😍 sadece 2 erkek bekleyen var
Hirosimo E_A_ yaaa ne komik durum sürekli tedirginlik acaba kızmı erkekmi bida gittiğimde acaba erkekmi der diye komik durum hayırlısı😁 dr erkek dedi diyorumki yok canım kızdır o dedim güldü 16-17 haftada netleşir ama erkek gibi dedi😁❤️
Aysegulelma E_A_ hahaha aynı durumdayım canım gör vak erkek dogacak diyolar bizimde doktor %100kız dedi ama inanmıyor kimse
Azizim Hirosimo Bende 12 haftalikken kan vermiştim ve sonucu daha dün öğrendim 14+4 kizim olcak 🥰💞. 1tane oğlum var buda kiz Rabbimin izniyle 🤗
Hirosimo Azizim ayy hadi inşallah benimde kızım var kız kardeş olsa dedik ama erkek galiba hayırlısı inşallah ❤️❤️
KDuygu Biz hal öğrenemedik doktorumuz yandan bakınca erkek önden bakınca kız diyor kesin bişi söylemedi 🤷🏻♀️