Kubra16272 Merhabalar benım sorun şu ki gerçekten doğumu artık başlatan bişi var mı boyle bitki çayı yıyecek falan egzersiz yapıyorum bol su içiyorum auqat yapıyorum ama yok ne acılma ne sancı bir bilginiz var mı
Mehtaponur Kubra16272 Aysegul1212ae Bir kac gündür tarcinli su muhabbeti oluyor bende suan ikinci bardagimi içiyorum 😂 yaklaşık iki gündür alt karin ağrılarım gelip gidiyor belki faydası olur 😂
Eda1985 Kubra16272 boşverin içerisi dışarısından rahat demekki .bu soğuklarda sıcacık içeride yatsın.sonra uykusuz geceler sizi bekliyor😊
Apilhatice Kubra16272 ne yapsam gelmiyor 2020bebekleri inatçı çıktı39+0 olmasına ragmen ne ağrı ne sancı ne nişan nede su yok
Kubra16272 Aysegul1212ae ahududu cayı dıyırlar arastordım o sancıyı dındırırmıs arastırıyorum hep aynı şeyler yok 😂
Aysegul1212ae Kubra16272 bence inatcilik yapiyorlar dun gece snacim geldi uzun sure sonta gecti benle oyun oynuyor 😂😂37+1 cok sıkıldim ne zaman vazgecersem o zmn gelecek galiba
Kubra16272 Aysegul1212ae olsun sizinki bir 38 39 gorun 😂😂Oyle derler ya anne karnındaki 1 gun dısardaki 100 gune bedel iş de heralde son gunler dıye gecmıyor sımdıye kadar ne guzeldi oysa hemen geçti
Tazeanne0134 Kubra16272 al benden de o kadar valla ya 39+1 haftalık olduk daha tik yok ama belimde hafif hafif ağrım var da bakalım kısmet
Mehtaponur Kubra16272 çubuk tarçıni rengi koyulasana kadar laynatmak lazimmis ama ben uğraşmak istemedim sıcak su koydum bardagima biraz ilisinca ictim
Aysegul1212ae Kubra16272 vala ben toz tarcini 1 tatli kasigi bir bardka suya koyup kaynatip iciyorum cok mid ebulandiriyor😂
Seda_123 Kubra16272 Ayy tarçınlı su iç dediler yok anam bi faydası olmadı sadece karnım sertleşiyor o kadar nst de sancılar var açılmada var ama ben hissetmiyorum sancı filan tarçınlı suyu zorla içtim zaten acı oluyor yaa 🤣