Zlis11 betulclk Merkezdeyim canim ya şu merkezde de bi iki tane özel muaynanesi olan olsaydi nolurdu 😂
Zlis11 caglacaglar Bi ona randevu verdi ama kac hafta sonra bende artik gitmem ona ozele bi gorunurum ya
caglacaglar Zlis11 sabah erken gidip randevu alabilirsiniz aslinda ismail bey var sadece o iyi o hastanede
Zlis11 Asenam Şırnakta nerde oturuyorsunuz bu arada ben şırnak merkezdeyim şırnakli degilim gorev geregi burdayiz
Zlis11 Asenam Yeni geldim sayilir ama burda.kimse.selam bile.vermiyor insana.ya tanidiklar.oluyir onlarda cok gelip gitmiyor cani sıkılıyor.insanin biz.emmiyet.tarafin bakiyoruz canim
Asenam Zlis11 bende o tarafa bakıyorum 8.katta oturuyorum banada taşınmadan oranın komşuluğu çok iyi herkes birbirine gelip gidiyo dediler bi geldim ne gelen var ne giden 😂😂😂
Zlis11 Asenam Yok canim 2 bucuk sene olcak ben yeni geldim 3 ay oldu lojman cikmisti iptal ettik ceza geldi o yizden.1 seneden cok ayri kaldik malesef
Asenam Zlis11 ayrılık çok zor ya bende ilk kızımda 1.5 sene ayrı kaldık şimdi 2.5 aydık ayrıyız çok zor valla dayanamadım geri gelecem dedim benimkinin de canına minnet gel dedi 😂 eşin nerde görev yapıyo belki benim eşim tanıyordur eşini