Asyaminannesi mavipapatya doktorum bir hafta kilosu geri de deyince içime kuşku düştü:) yanı ne bekliyor bu doktrlr anlmyrm
Hiram96 mavipapatya hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim sağlıklı kucağıma alayım gerisinn Bi önemi yok ben acı çekerim ☺️🙏🌹
Fdle Demirel özel derken çok fazla üzerine düşmüyorum açıkçası sadece her sabah 2 adet haşlanmış yumurta ve 1 bardak süt ara öğünler de meyve bir avuç ceviz yatmadan önce de bir kase yoğurt yiyorum arada birde tahin pekmez yiyorum onun dışında et balık vs çok tüketmiyorum bile ama ben 6 kg doğmuşum büyük ihtimalle genetik
mavipapatya Asyaminannesi Benimki 2 hafta büyük senden ve kilosu seninkinden az 😂 Normal dedi doğuma kadar iyi olur dedi sorgulamadım 🤗 Sende sıkma canını doktorlar kime göre neye göre normal diyor anlamıyorum 🤷♀️ genetik faktörlerde etkiliyor canım. Ben zayıf doğdum ve zayıfım bebeğin 4 kilo doğmasını beklemiyorum🤣🤣🤣 Sağlıklı olsunda başka bir şey istemiyorum
Talentedmom Burcu_asf 34+5 dün gittim doktora 2525 olmuş iyi bakmışsın dedi şükürler olsun😊 kaşar peyniri,ceviz,muz ,yumurta ve günde 2 kase yoğurt ye iyi kilo yapıyor bunlar ve iyi besleniyor
Fatmaoguzmelek Baby_ aynen benim doktorda aynısını dedi sizinle aynıyla güzel beslenmedigimiz 8cin bebek zayıf ve uzun olmus