Eylemmmmm Kızlar bir saat önce şiddetli karın ağrısıyla uyandım kalktm duş aldm ama ağrı yine var sancı mı acaba ya bilmiyorum karnımın üst tarafı ve belime belli aralıklarla ağrı giriyo çok yardımcı olur musunuz tecrübeli anneler
K1996 Eylemmmmm o Bendede çok oluyor haftanın basında hafif leke geldi doktora gitrim 36 haftalığım bende nst ye girdim doğum sancılarım cıktı ama cok erken daha doğum için dedi doktoe 10 gün süre verdi sezeryan için sancım cok benim 1 cm acıklık var agrı yüzünden bütün yatıyorum 37 haftayı doldurmak gerekiyomuş
Sabiugur Eylemmmmm bu dönemlerde yalancı sancılar oluyo bazen canmda bilemedim şimdi kan gibi Bi şey geldimi
Nuraslanklc Olabilir dk tuttunmu düzenli olduğundan eminsen 10 dk da bir falan oluyorsa bi doktora görün haftan erken 5 dk da bir gelirse sorun olabilir
Eylemmmmm Nuraslanklc eşimi gönderdim işe yalancı sancıdr diye düşündüm ama bilmiyorum hafiften ağrılar oluyo yine yatakta oturuyorum öyle korkuyorum
Humi Eylemmmmm evde yanliz kalmasan yine biri gelse ne guzel olur yanina 😊 saglikla zamaninda al kucagina mis kokulunu ins
Sabiugur Eylemmmmm yalnız kalma bence eşini geri çağıra bilirsin eğer gerçekten doğumsa yalnız kalman iyi değil benim eltimin böyle sancıyla doğumu başlamışdı doktorlar biraz erken diye ilaçla iğnelerle durdurmuşdu doğumu
Eylemmmmm Humi yok ki burda kimsem inşallah gelmez erken daha çünkü şükür ama biraz geçti gibi. Amin inşallah burada çok sağol canım❣️
Eylemmmmm Sabiugur çok sağol canım geçti şükür iyiyim biraz daha az önce uzanamıyordum ağrıdan şimdi uzanabiliyorum yalancı sancıydı herhalde
Eylemmmmm Nuraslanklc valla anlamadm ben sabah uyandım karnımda bir ağrı sancı olduğundan habersiz korkmaya başladım çocuğuma bişey mi oluyo diye sonradan dank etti sancı olduğu çok şükür geçti ya gece zaten mide yanmasından uyuyamadm çok kötü bir geceydi şimdide uyumak istiyorum uyuyamıyorum 😔
Nuraslanklc Eylemmmmm uykusuzluk çok kötü ya öyle zamanlarda gel git yudum yudum soğuk süt iç ben öyle yapıyorum yanma hissettikçe gidip bi kaç yudum alıyorum gün boyu başka türlü baş edilmiyor
Eylemmmmm Nuraslanklc kalktm canım zaten uzandığım gibi midem ağzıma geliyo kuscak gibi oluyordum mutfağa gittim ne iyi geliyosa yedim fayda etmedi aldım bir şişe su geçtim yatağa yandıkça içtim bir litre su bitti yanmam yine de geçmedi en son saat 4 müydü neydi oturarak dalmışım uykuya öyle
Nuraslanklc Eylemmmmm su pek fayda etmiyor süt yumuşatıyor biraz birde öyle dene uyuyamadığın zaman bi kase yoğurtta yiyebilirsin 💞
Eylemmmmm Nuraslanklc normal de uyumadan bir bardak süt içiyorum zaten yoğurtta yiyesim gelmedi eşimle birlikte geç saatte yemek yedim ondan oldu diye düşünüyorum bir de üstüne kahve içtim kendim ettim kendim buldum oldu yani 😊