abilgili mervebkb hayır yanlış biliyorsunuz, 32’de çalışabilir raporu aldığınızda istediğiniz zaman çalışamaza çevirebilirsiniz. 3 Şubat itibariyle çalışamaz olarak ayarlarsanız o şekilde başlar 16 haftanız, ben öyle yapıyorum.
mervebkb abilgili Raporu 3 şubatta alırsam sömestrdaki 2 hafta da iznime ekleniyor mu yani umarım öyledir , çok teşekkür ederim ☺️
mommyofson basak_008 ben de ingilizce öğretmeniyim 15tatilde faal olarak çalışmadığımız için izne ayrılsanız da o iki haftayı doğum sonrasına aktaramıyorsunuz. En fazla 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alırsınız 32.haftada. 37’ye kadar çalışırsınız ama hepsini 37den sonraya aktaramazsınız 15 tatil olan kısmı aktarılmıyor yani normalde 37.haftaya kadar çalışırsanız doğum sonrasına 5 hafta aktarabiliyorsunuz ama 15tatile denk geliyorsa 3haftasını tek aktarabiliyorsunuz
Nzziss mommyofson benim bağlı olduğum il milli eğitim müdürlüğü 15 tatile denk gelse de doğum sonrasına aktarabilirsin dedi. Sana tatilse herkese tatil sıkıntı yapma basit düşün kafanı karıştırma dedi hatta
abilgili mervebkb hımm yok o iki hafta eklenmiyor ama 3 Şubat’tan itibaren 16 hafta sayılmış oluyor, yani o iki hafta izninizden gitmiyor sadece.
mervebkb efsanemel Evet bana da öyle söylediler izne eklemem için ikinci dönem 1 hafta bile olsa çalışmam gerekiyormuş , o yüzden şaşırdım ben de