Yenianneeee61 hadi inşallah bize de haber et sonra happy kids e geçiş yap bekliyoruz🤣
Saatlerce ağlamak istiyorum ya 😞
KevserT hadi inşAllah canım 🥰
Ebrukrtkn çok doğru söylemişsin ağzına sağlık 👏👏👏👏iyice saçmalıyolar ne yapacagını bilmiyorlar 👏👏
Yenianneeee61 sizin yerinizde olmak isteyen, anneliği ve gebeliği tatmak isteyen o kadar çok kadın var ki. Evet sıkılıyor olabilirsiniz anlıyorum. Ama şöyle anasayfaya bir göz atın, bebek sahibi olmakla alakalı paylaşımlara bakın. Halinize şükredersiniz.
bazen böyle postlar görünce “iyice saçmaladılar ve ne yapacagını şaşırdılar “ diyorum 💁🏻♀️🙆♀️
rabnaz6822 bende saçma buldukları postlara böyle saçma yorum yapanları anlamış değilim
saçma buluyorsan yorum yapma canım bi mecburiyetin yok
Yenianneeee61 herkes istediği yere istediği ,şekilde yazı yazabilir.Herkes serbest 💁🏻♀️Böyle saçma post görünce elde değil yazmamak🙋♀️🤷♀️
rabnaz6822 bence bu posttaki en büyük saçmalık başlı başına sensin
git başka postlarla uğraş 🤣
Yenianneeee61 benım yazdığım gibi kaç gibi yazmış bir tek böyle düşünen ben değilim. Hem yanlış bir düşünce değil çünkü bebeği olmayan yıllarca uğraşan bir sürü tanıdığım ve akrabam var. Burda görüyorum hergün bebek isteyip olmayan insanlar sürekli post paylaşıyor , onları okuyupta sonra senin postu karşılaştırınca bana hak vericeksin 🤷♀️
rabnaz6822 iyide ben çocuktan dolayı bi isyan etmiyorum yada şükür edip etmediğimi sen bilemezsin Ki
tedaviyle hamile kalanlardan biride benim.
Ben eşimden ve evimde ayrı yerdeyim zaman geçiyor ve haftasını geçiyor diye üzülmüşüm
neden çoçuğum oldu diye değil
böyle saçma sapan ön yargılara tepki veriyorum.
Kimsenin bana akıl vermesine gerek yok
Allah’a şükür neye şükür edip etmicemi biliyorum
son haftalarını yaşamış hamile insanlarada bu şekilde tepkiler verilmez
neyse size hayırlı güzel doğumlar.👋👋👋
@Yenianneeee61 seni çok iyi anlıyorum canım ben 31+3 olduğum halde biran önce doğsun istiyorum uykusuzluk sırt agrısı bel ağrısı az ayakta kalsam ayaklarım şişiyo hemen yatıyorum olmuyo oturuyorum olmuyo ayakta hiç olmuyo karnım aşağıda bide benim çok zorluyo sezaryen olucam ben zorunlu 38 de alsın istiyorum ama sanki 38 e yıllar varmış gibi hissediyorum🤦♀️ Sen hepten 40ı görmüşün🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Nrslbkc evet öyle kuzum ama biz böyle şikayet söyleyince direk isyan ediyor gibi gözüküyoruz
insanlar laf olsun torba dolsun diye agzına geleni söylüyorlar
Olumsuz Yorum yapan arkadaşlar inanın bu durumun zorluğu bambaşka ve kesinlikle şükürsüzlükle bi alakası yok ben 31+3 üm ve inanın zor dayanıyorum @Yenianneeee61 oda sıkıntısını dile getirmiş destek olmak yerine morel bozmayın lütfen. Her kadının gebeliği eşit olmuyo malesef kimi çok rahat kimi sıkıntılı geçirebiliyor. Biraz DİKKAT LÜTFEN❗️❗️❗️
@Yenianneeee61 takma canım sen boşver cvpta verme olumsuz yorumlara kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez
Nrslbkc yok canım normalde Cevap vermiyorum ama ister istemez sinir bozdu ve cevap verme isteği oldu
Yenianneeee61 başlığı görünce senelerdir bebeğiniz olmuyor ya da bebeğinizi kaybettiniz sandım. Ne şartlarda yaşadığınızı ne hissettiğinizi bilemem tabi ki ama sağlıklı olduğunuz için şükretmeniz gerektiğini düşünüyorum. En son ihtimal sezaryen olur yine doğurursunuz saatlerce ağlayacak bi durumunuz yok bence.
Ozbur tabikide şükürler olsun rabbime bi evlat sahibi olucam Allah’ın izniyle
ama bu son haftalar çok zor geçiyor ve dedigiö gibi evimden eşimden ayrıyım hep yalnızım aslında ondan bu kadar bunalmam
yoksa isyan etmen ne haddime rabbim vermiş
Yenianneeee61 az kalmış cnm sabır biraz daha bende 37 deyim bu aralar çok değişken duygusal bir psikolojideyim büyük ihtimalle sende o durumdasın herşeye aliniyorum mutsuzluk hissi bir yandan nasil olacak nasıl bakicam hissi bir yandan ama normalmiş bu duygular o yüzden takma boşver sadece sabret..
Fikret_kayra öyle kuzum yarın randevum var bakalım ne dicek doktor ya
42 tl bekletmezler dime devlette
yani en kötü 41+1 de alırlar hastaneye
yani suniyle başlatırlar dime
Yenianneeee61 devleti bilmiyorum pek acikcasi özelde ilk çocuğumda 39+2 de cati muaynesi yaptı baktiki acilmam yok iki gün daha bekleyelim mi dedi doktor yok dedim riske atmadan sezeryan yapmıştı ama devlette normal doğuma önem verdikleri için 40-41 e kadar bekletebilirler diye düşünüyorum ..
Fikret_kayra ben 40 oldum zaten bekliyorum işte 😞