BabyLover Arkadaşlar vajinal yolla progestan kullanıyorum, bir kaç gün oldu öncesinde hiç koku olmazdı fitilden sonra çok kötü kokmaya başladı alt bölgem 😭 fitil mı etkili yoksa alakası yok mu
BabyLover BabyLover ona gore ben de ağız yoluyla kullanayim bari🤢 gerçi o da mide bulantısı yapıyor diyorlar🤮
haticee_mehmett0 BabyLover Progestanın hem iğnesini hem Hapını kullanıyorum ama çok ağır bir ilaç gerçekten
Berrin123 BabyLover ben ağızdan alınca neredeyse bayılma seviyesine gelmiştim. Vajinal aldım. Çok akıntı yaptı ama koku yapmadı. Siz bir doktorunuza danışın. Kokunun sebebi başkadır belki. Alttan daha etkili diyorlar çünkü
zengooo BabyLover bende de kaşıntı yaptı Bol akıntı eskidende kullanmıştım koku yapmıştı bol bol yıkan ben günde 3 çamaşır kullnayom
Canan_olg BabyLover ayroca ağız yolu ile alinan ve fitil olarak kullanılan ilaç aymı ilaçtır ağız yolu ile kullanılan ayrı fitil ayrı değil hem fitil heö ağızdan kullanılır sadece iğneai ayrıdır bu ilacın
Cnnuznk zengooo ilk önce doktora sorun bence ama en etkili vajinal yolla atılan, ağızdan alınca bulantı ve baygınlık huzursuzluk verebiliyor!bende kullanıyorum evet çok değişik bi kokusu var eridiği icin öyle kokuyor
BabyLover Cnnuznk evet vajinal yolla yan etki yapmiyor haklisin cnm ama koku yapti bende de cok rahatsiz oldum korktum hatta tek bende mı böyle diye
BabyLover haticee_mehmett0 vajinal yolla aldınız mı? Koku oldu mu gece kullanıyorum sabah çok kötü bir koku geliyor yazarken biel midme kalkti🤢😭😭😭
Feriha pyymamm ben sadece ağız yoluyla alıyorum gündemini defa 3 aylıkken dülük tehlikesi yaşadım şimdi 7 aylığım hala kullanıyorum ağız yoluyla devam et demişti doktorum acaba bırakmalı mıyım
Guguk BabyLover sen bi de onun ağızdan alınan halini düşün 🤪 dört ay kendi kendime kokuyorum diye sürekli üst baş yıkadım kimi zaman ağladım kimi zaman kolonya koklayarak oturdum. Vajinal alınca kokan duymamıştım ama içince gerçekten bi çok yan etkisi ile insanı deviren kokutan bi ilaç. Dünyanın kokusu varmış ve öğk müş dedirtiyor ama geçer o zamanlar ben şimdi 36. Haftadayım darısı size inş.
Sesem Bende kullandıktan sonra böyle bi yan etki yapmıştı tortulu akıntısı ve kokusu kaldı enfeksiyon yok ilaç biraz değişik maalesef
kitapkurdu BabyLover gece yatarken alabilirsin günde 1 taneyse. Ben öyle yapıyorum hiç yan etkisini görmüyorum ☺️
Gloria13 Ben crinone jel kullandım o koku yapmıyor progestan kapsül gibi tahriş etmedi onu kullandığım zaman ben de hayattan soğumuştum valla
2z-nns Gloria13 Ben Crinone jel kullanmıştım. O da bende içerde birikinti yaptı, koku yaptı, acıttı. Ay o dönem nefret ettim herşeyden. Artık iğne oluyorum. İğne acısına razıyım. Elimde de bir sürü jel kaldı kullanmadığım...
Busimss BabyLover ben gebeliğimin başından beri kullanıyorum hiç koku olmadı. Progestan güzel bir ilaçtır o sebepten olacağını düşünmüyorum ama doktorunuza sorun isterseniz
Canan_olg BabyLover canım doktor fitil vermiş iyi etmiş çünkü ağız yoluyla içilen ilaçlar karaciğerde emiliyor coğu hemde dediğşn gşbi mide bulantısı uyku yapıyor fitilde direk etki ediyor bebeğin için katlan bişey olmaz bence ğrogesran önemli biliyorsunuz