Annesihamis Busra221 benim bildiğim Yasin suresi Meryem süresi inşirah insikak sureleri okunur suya üflenir 🤲🏻🤲🏻
Duuyguum Cansumus hayırlı olsun canm allah bağışlasın bende Meryem ana eli otu sayesinde açılmam hızlandı diye tahmin ediyorum çünkü tamamen açıldığını gösterdiler otun resmini atmışlardı o an da ıkınmam geldi doğumum başlamıştı
NandY Duuyguum bu ot sıcak suya mı soğuk suya mı konuluyor? Ben tesarik ettim çantama koydum sancım başlayınca suya koyarım dedim ama tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum. Suya koyduktan sonra o suyu içiyor muyuz peki ?
Bbee2929 Ozgnrgl kız kardeşim hicbirşey yapmadı ayrıcada kesisiz doğum yaptı. Bu birazda doktora bağlı sanırım.
TAkilicci Ozgnrgl ebeleri ıkın dediğinde ıkın. Ikınmaman gerektiği yerde ıkınırsan kesi atılma ihtimali yükselir,perine masajı yapabilirsin ☺️ Birazda doktora bağlı doktora son çare kesi dersen daha çekingen durur kesiye
Duuyguum Gulbgn üç buçuk saatte açıldı onu merak etmiştim ben öncesinde açılmam olmadı çünkü otta açılmadı birden açılmaya başladı
Cansumus Ozgnrgl valla canım eşim yoktu son iki ay sadece ç-life çatlak kremi sürdüm ama iç kısma masaj yapamadım sadece sürdüm Doğuma bi hafta vardı eşim geldi o yıkadı masaj yaptı giydirdi 4 defa falan da ilişkiye girdik ama spor yaptım iki ay yürüdüm birebir reform dersi aldım