Canan34 Adile22 ben ben ben son 1 haftadır her gün doğumu erteledim ama pazartesiye artık gün aldık çok korkuyorum😐
Saraalp Adile22 ben de çok korkuyordum, hayatımda tanıdığım en korkak insan olabilirim 😀çok şükür oldu bitti, evet sonrasında zorlukları var ama geçiyor emin olun, ameliyat anındada nasıl geçiyor anlamıyorsunuz
Dibeee Adile22 hiç kokrmacanım spinal sezeryan oldum 7 saat sonra ayaga kalktım bol boll yürü tek tavsiyem bu bebegi. Görünce agrı bişey kalmıyor içini ferah tut
Adile22 Cerenveysel benim ikinci doğumum ilki sezeryandı ama bebeğimi kaybettim arkasından çok çabuk hamile kaldım 1 yıl olmadan 2 ameliyat çok korkunç
Adile22 Saraalp ilk olsa bu kadar korkarmıydım bilmiyorum ama ikinci olunca ve aradan 1 yıl geçmemiş olması daha da çok korkutuyor
Minikkim Kızlar genel anestezinin yan etkilerinin daha az olduğunu söyledi bugün konustugun bir hemşire.spinal de bel ağrısının çok olduğunu söylediler.siz de hangisi daha iyidir 😔
Dibeee Minikkim ben spinal oldum Hemen bebegi görmek için o an tarifi yokkk ve ne bel agrısı ne bas oldu umarım herkesin kolay gecer
Saraalp Minikkim bel ağrısı vs yaşamadım, benim doktorum zorunlu olmadıkça genel önermedi, bebeğin solunumu sıkıntıya giriyormuş
Mutlu2005- Benim ilk doğumum normal 7 sene sonra ikinci bebeğim sezeryan oldu sipinal belden aşagı uyuşturma ben bel değilde kardeş 3 gün boyundan yukarısını hissetmedim ben öyle agrı hayatımda yaşamadım sinir kirizi geçirdim Ağrı’dan boynumu kaldırıp yukarı bakamıyordum agrı kesi iğne yapıyorlardı hastanede etkisi geçince tekrar yaşa agrıyı şimdi rabbim nasip ederse 6 seneden sonra tekrar anne adayı oldum rabbime çok şükür tekrardan sezeryan amaaa bu sefer genel isteyecem inş duyduklarım be araştırmalarımdan genel de böyle sıkıntı olmuyormuş sipinalde belden iğne olduğu icin omuriligin dişinada sızdığı icin ondan agrı oluyormuş bir yerde okumuştum araştırırken rabbim inş korktuklarımızdan emin eylesin kolaylıkla bu süreci atlatmayı cümle hamilelere nasip etsin inş amin ecmain 🤲
Minikkim Mutlu2005- amin canım benim rabbim cümlemizi hayırlısı ile kurtarsın sağ-salim alalim çocuklarımızı kucagimiza
Adile22 İlk doğumum geneldi benim belden iğne yaptıklarında uyuşmadım ama şuan nasip olursa spinal istiyorum Doğum anında bebeğimi görmek için
Adile22 Cerenveysel artık yolun sonuna geldik sayılır inşallah bundan sonrası daha güzel olur ikinci hamileliğim ama ilk bebeğim
Asumanaliefe Bende nasipse ayın 3 ünde 2.sezeryanimi olucam 8 yil.sonra ilkinde geneldi yine genel istiyorum ağrı falan bişey yok bana göre daha rahat