Zuzum_20 Erenimo doktorun çatı muaynesi yaptımı canım yada sancın var mı nst ye giriyormusun peki ben 38+1 de girdim ilk50 lerde sancım çıktı çatı muaynesi olmadım hala gerçi normal dogum diyoruz
Akbulut72 Zuzum_20 kanala gürdiğini doktr ultrson snucu mu syledi bnde 40ncı haftama girdim hiç bir belirti yok
Zuzum_20 Rahimeali kanala yakınsa belki sancı ile girer canım ya kiminin öyle oluyormus benim ki kanala yakın filan değil hatta 37 de makat gelişe dönmüştü bu hafta geri döndü dogum pozisyonuna içerde mutlu sanırım 😂
Aasya3234 Zuzum_20 benimde 38+5 dün kontrolum vardı belki nstde sancı çıkar dedim tık yok 🙄 acilmada yok hatta doktor keyfi gayet iyi geliyo gibi durmuyo dedi herşeyimiz hazır küçük hanimi bekliyoruz, Allah yardımcımız olsun
Minnos12anne Aasya3234 bide diolar kiz cocuklari erkn oluo die 😁😁15 gun önceden memlkete geldim cokk pişmanım 😁😁
akrky Aasya3234 aa sancı yok açılma yok demissin doğum yapmışsın hayırlı olsun şaşırdım valla çünkü bende de belirti yok inşallah darısı bize olsun güle güle büyüt bebisini 🥰
Aasya3234 Zuzum_20 bir haftadır akıntımin şekli de değişti benim çok afedersn altıma kaciriyomus gibi geliyo yatakdan kalkarken yada ayağa kalkarken sıvı akışkan Sun sordum suyum falanmi diye yok normal dedi korkcak bisey yok , insan genede huylaniyo yaw
Svlmhmt Zuzum_20 Senemufuk bende 37 de gittim bebek 3300 kilodaydı bu kilolar normal doğum için fazla son haftalardandikkat etmek gerekiyormuş
Mehtapaselalp Zuzum_20 haklısın valla öyle normal pozisyonda ama tık yok fazla sancı çıkmasana insan ha bugün ha yarın diye ümit ediyor 😊
Zuzum_20 Aasya3234 bu bi haftadır bende de oluyo internette baktım doguma yakın olurmus yazıyo ama bilemedim
Mehtapaselalp Zuzum_20 bende dusunuyorumda zararı olur diye korkuyorum inşallah yararı olurda sağ salim evladını kucağına alırsın insallah
Minnos12anne Zuzum_20 39+1 oldum 18 i dgum ama sancim 2 cikti söylemeye utaniyorum 😬😬😬😬 gelen de giden yok doktor yuzde 75 bu hafta olur dedi ama bilemiom 🤷🏻♀️
Tazeanne0134 Zuzum_20 lavman bağırsakları bosaltiyor ya o da sancıyı tetikliyormuş galiba o bahsettiğim kadının da sancısı vs yokmuş lavman yapıldıktan sonra başlamış
_emymom_ Zuzum_20 son haftalar alttan baktırmak dogumu hızlandırır diyorlar kontrole gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım resmen gitmek istemiyorum çünkü bi şikayetim yok gitmek istiyorum hemen dogurmak istiyorum çünkü çook sıkıldım. Of napcam bilmem 😿
Zuzum_20 _emymom_ ben gidiyorum ama alttan muayne olmadım ama bazen doktor dogumu baslatmak için uyarıyormus muayne ederken o zaman dogum baslayan oluyomus
_emymom_ Minnos12anne ya bide suyu son haftalarda azalıyorms herkeste oluyor mu bu sorun acaba şimdi azaldı mı ki diye düşünüp duruyorum