ipekworld Deletedmom402 ayy eveet ben daha kıyafet tam anlamıyla almadım ne zaman yıkamayı düşünüyorsunuz
ipekworld tansuyalman o gayet iyi kilosu beslenmesi dr gayet iyi dedi maşallah boyum 1,70 58 kiloydum hamile kalınca 4 aya kadar hiç almadım 3 ayda birden aldım doğumdan sonra vericez insallah ama 15 kilo almış değilde 8 kilo almış gibi duruyorum anlamadım 😄
Gozdeakan Deletedmom402 bugün tam 31. haftaya girdim.Doktora gittik.1900 gram 43 cm olmuş.Çok büyümüş 🥰
Fatmanur_yakup17 Deletedmom402 ay çok şükür almadım hep uskufra yaptığım için ama bebeğim iri nasıl olmuş bende anlamıyorum 😂
Fatmanur_yakup17 Masal71 ay benimde öyle 8 - 10 arası gözüküyor kaç kilo bebeğiniz kaç haftalıksın 31 mi
Adile22 Ozlmoz hamileyken kalbinin sağ tarafı gelişmemişti yoktu Doğumdan sonra ameliyat oldu ama olmadı hayatta kalamadı bebeğim😔
Deletedmom402 Fatmanur_yakup17 maşallah valla 😊 bende 8 kilo aldım doğuma kadar alıcaz galiba baya 😔😊
Gozdeakan Fatmanur_yakup17 bende bugün 31+1 oldum.Dün doktora gittik.1900 gram 43 cm çıktı.Bizimde doğum 13 Mart görünüyor. 😃
Ysmn077 31+4 olduk bizde 4 gün önce 1980 gr dı. Mart 10 da doğucak inşallah kızımız. Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏 Bu arada 17 kilo aldım ama çok memnunum kilomdan çünkü 40 kilo ile hamile kaldım😂
Deletedmom402 Ysmn077 evet zayıflar çok alıyor kilo ama doğumdan sonra da hemen eski hallerine dönüyorlar 🤨🤓