Hduygu Saryamom bende gurbetteyim burda aynı durumdayız. Eşim işi dolayısıyla burda bizim aileler çok uzakta iki tarafında.
Esrayy Hduygu reçel ye ya da kurutulmuş meyve şekerleri oluyor ya çerezcilerde vardır onu da alabilirsin baktın olmuyor pastanelere bak dondurulmuş olanlar vardır belki
misra88 Benim de canım erik istemişti :) Eşim dün akşam taksimde bir manavdan almış ama internet sitesi de varmış sipariş edebilirsin.
misra88 misra88 Meliha_nur asieriyorum.net e bakabilirsin ama yaz mevsimi tatlarını beklememek lazım :)
Hduygu Esrayy bende ilk defa böyle oluyo zaten yemeden geçer mi acaba . Nerdeyse bir haftadır şeftali istiyorum🤦🏻♀️
Esrayy Hduygu geçmiyormuş maalesef zaten ne yersen ye canının istediği şey gibi de olmuyormuş ama en azından tatmış olursun annem hep sey derdi eski zamanlarda hamileler aşerince rüyalarında tadıyorlarmış hurafe mi gercek mi bbilmiyorum ama bana ilginç gelmişti baktın bulamıyorsun belki rüyanda yersin 😁
1erkek1kiz Hduygu carfur ve büyük migrosa baktınmı ben sanki yeni gördüm ıkısınden birinde bende kiraz arattım kocamada, 😁😁😁😁😁
Meliha_nur Kızlar ne aserdiyseniz bence bulun yiyin şeftaliyi zoraki unuttum mantoya aserdim 2 gündür bebeğim tam oynamıyordu ben artık korkudan çıldırdım dün gece yedim tadını bilmediğim bir meyve hemde hiç ve şuan inanamazsınız durmuyo yerinde
Ayse-gul Ankara'da karpz satan manav bilen varsa yazsın iki haftadır çekirdeğini bile hayal eder oldum 😂
Hduygu Ayse-gul vanda karpuz var dün gittiğim markette karpuz gördüm şaşırdım. Vanda varsa Ankarada illaki vardır 😊
Meliha_nur Hduygu bul canım bul valla ben böyle birşey rastlamadim dün çok korktuk artık eşimde ağlamaya başladım gidelim dedi yok dedim mantoyu yiyim öyle olur mu dedim kalktım yedim bebek durmuyo q
Yavuzum1202 Cappy nın şeftali parcacıklı meyve suyu var süzgeçle süzüp parcaları yemıstım iyi gelmişti komposto satılıyor marketlerde ordan da bulabılırsın