Hduygu Canım şeftali istiyo ama nerde bulurum bilmiyorm. Vanda yaşıyorum ve aşırı derecede şeftali aşeriyorum. Ümidim yok ama böyle bi manav var mı vanda bilen varsa yazsın lütfen 🙏🏻
Deletedmom138 Hduygu bende aynısıyım ama vanda yaşamadıgım için bilemicem. bi tane internet sitesi vsr google a yaz aşeren anneler için sipariş diye bulursun siteyi. oradan sipariş edebilirsin belki
doganBanu Hduygu nasıl aşeriyorsunuz bende hiç olmadı🙈 Şeftali suyu içmeyi deneseniz belki isteğiniz körelir
1erkek1kiz Hduygu carfur ve büyük migrosa baktınmı ben sanki yeni gördüm ıkısınden birinde bende kiraz arattım kocamada, 😁😁😁😁😁
Hduygu Deletedmom138 gördüm o siteleri ama o gelene kadar çürür fln hayal kırıklığına uğramak istemiyorum açıkcası
Hduygu doganBanu böyle durduk yere şeftali çekiyo canım. Onun tadı aklıma geldikçe ağzım sulanıyo. Farklı bişey yesemde o tadı istiyo canım. Bende ilk defa böyle oldum. Kivi yedim mesela oda sulu sonuçta biraz geçirir belki diye ama o dk geçiyo sonra tekrar şeftaliyi düşünüyorum 😣
Hduygu Meliha_nur sen nerdesin. Arkadaş reçeli demiş çok mantıklk geldi bi şeftali reçeli bulursam alıcm bugün hemen.
Hduygu Meliha_nur evet siteye güvenip sipariş veremem bide çürüyen ürünlerden sorumlu değiliz yazmış hepsi çürük gelme ihtimalide çok yüksek zaten
Hduygu Saryamom bende gurbetteyim burda aynı durumdayız. Eşim işi dolayısıyla burda bizim aileler çok uzakta iki tarafında.
Tusem Ya muhakkak yemelisin canım. Ben üzüm suyu aserdim ama icemedm bulamadiik iki gün geçti geçti gibi geldi o his. Kızımın poposunda mor benek var baya belirgin şimdi doğru mu bilmem bu batıllar ama 😄😄