EcrinveSelim Mervoop son zamanlar çok zorluyor . 8 aya kadar cok rahattım hamile deil gibiydim smdi cok kötüyüm 😓
Aslhntugra Mervoop ben de 35+5 deyim canim bu ara kemiklerim cok agriyo benimde sizin bebek donmus mu canim muayneye gittinmi yakinda
Mervoop Gzd_ aynı şeyler bende de var hatta diyorlar ki yat yat şimdi yatabileceksin daha yatamıcan diyorlar 🤦♂️
FatmaE123 Gzd_ benim de öyle 34+4 üz hiç halim yok halsizlik çok var normal mi acaba Pazartesi kontrolüm doktoruma o zaman soracağım, Son zamanlar olunca insan korkuyor bişey olacak diye ☺️
Gzd_ Mervoop aman takma onları karşıdaki insan mutsuzluğu yaşasın diye uğraşıyolar şuan bedenimiz kalkmıyor ağırlaştık bazen otursak olmuyo yatsak olmuyo ayakta olsak olmuyor çıkınca bedenen rahatlıycaz en azından 😁
Gzd_ FatmaE123 topluca öyleyiz gitmiyor artık yatsan da kalksan da yürüsen de olmuyor ev almış başını gidiyo 😁
FatmaE123 Gzd_ benim de öyle yapmaya çalışıyorum ama olduğu kadar diyorum yarın iyi olursam biraz toplayacağım ☺️🙈
FatmaE123 Gzd_ hafta eşimin annesi gelecek ondan Doğuma kadar yine kirlenir dip köşe o gelince yapacağım ☺️
Rabis71 Yürürken bile zorlanıyorum sanki alttan cikcak gibi baskı uyguluyor 😋 uyku desen uyuma yok oturma desen oturma yok bı dogsalardi hayırlısıyla