Esraoztemir Drkveannesi ayy canim cok valla ben yurt disindayim herseyi kolay bulamiyorum ama kaynanam bulmaya calisacak. 😍
Esraoztemir Zuzuu canim aslinda seninkisi iyi. Hamileligin ileriki zamanlar bebek senden herseyi almaya calisiyor. Sen simdi depo yaparsin.
Esraoztemir Fatmafatma bunlari hic bilmiyodum arastirdim ama hic bunlari yazmamislar . Valla kara lahana bayiliyorum. Acaba limon kesiyormu demiri ben eksiyi cok yiyorum
isimsizzz Esraoztemir Tam tersi c vitamini demir emilimini artırıyor diye biliyorum , demir içeren gıdalar yediğinizde 2 saat öncesinde ve 2 saat sonrasında kalsiyum içeren süt ve süt ürünleri tuketmemelisiniz. Kalsiyum, demirin emilimini engeller. 🌼❤️
EdaKnayenkartal Esraoztemir demir eksikliği kan tahlılı yapılırken adı feritin diye geçiyor listede 😋🤰
SevdaKurudere Esraoztemir benimde öyle ilerleyen haftalarda kan ilacına başlıcaz hatta günde günde iki kere başlıcaz dedi şimdi 9 haftalık
Esraoztemir Demir yok cok sukur cay kahve o kadar icmiyorum. Zaten sogudum onlardan. Onceden benimkide cok iyiydi hamile olinca cikti bendede . Cogu bebege gidiyir sanirim
Ertugrulunannesii Esraoztemir bu arada benimde kan degerleri cok dusuk 7 9 arasina kadar dustu kan ilaci kullandigim halde nefes alirken bile zorlaniyorum yatatken basimi yuksekte yatiyorum duz yatinca basinc oluyo sanirim damarlarim beynim patlicak gibi oluyo
Esraoztemir Ertugrulunannesii aynen kiz bende bu sikayetler vardi ama ben bebek buyuyor diye sandim. Sonra doktor soyleyince farkettim. Geceleri uyuyamiyirum daha 6 bucuk aydayim. 9 aya gelince napacam ben
TeomanDuygu Benim de kan değerlerim düşük Demir eksikliğim de var bende baş dönmesi yapıyor iki kere kansızlık serum takıldı hala baş dönmem devam ediyor siz nasıl sıkıntılar çekiyorsunuz benim gibi olan var mı 😔
Esraoztemir TeomanDuygu bende halsizlik boyle hic bir is yapasim gelmiyor. Ama bunlar yine neyse bol yuruyus yapiyorum. O biraz iyi geliyor bol oksijen aliyorum. Am geceleri cok zorlaniyorum ben nefes darligi oluyor icim sikiliyor.
Bademgzlm Esraoztemir aynı şikayetler bendede vardı halada ara ara el uyuşmam oluyo geceleri ama dedim gibi serumdan demir takviyesi aldığında toplamaya başlıyo daha hızlı etki ediyo ama değerin durumuna göre veriliyor üç seansdan sonrası fazlası zararlıymış😬
Denizim Fatmafatma tesekkurler deniyecegim bende hic ciger yemedim abim saglikci o soyledi iyice piserek yenilebilir diye