[silindi] Kızlar iyi aksamlar ben artık detarjan alıp bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp hazırlıcam ama hangi detarjan almalıyım bilmiyorum şimdi arastırdım e bebek baby&me nasıl oluyor kullanan varmı bide mesela detarjan aldım yanına yumusatıcı almam gereklimi ne ne dersiniz he bide çamaşır leke çıkarıcı kesin alırım diyorum makinede detarjan gözüne detarjan koydum yanına yumusatıcıyı koydum leke çıkarıcıyı napıcam kirli olan kıyafetin kirli yerine döküpmü atıcam makineye yardımcı olurmusunuz yada yumusatıcı almadm detarjan koydum yumusatıcı yerine leke çıkarıcı koysam olurmu bu tecrübesizlik ne zor bide kimsem yok sorabileceğim sizden yardım bekliyorum bide bebek için çamaşır suyu tozu diye bişey gördm gereklimi ?
aslikls3 [silindi] ben green clean tercih ettim içeriği çok temiz. Çamaşır deterjanı yumuşatıcı ve leke çıkarıcı üçünü de aldım dün 😊 3 hafta sonra yıkayacağım inşallah
BtlTk [silindi] Uni baby sıvı deterjan ve yumuşatıcısıyla tüm kıyafetlerini yıkayıp ütüledim ama sonra öğrendim ki bebek deterjanı olmasına rağmen kimyasal içerikliymiş şuan çok pişmanım 😢 henüz almamışken kimyasal içerikli olmamasına dikkat edin. Ben şimdi minoris alacağım diğerlerini bir daha kullanmayı düşünmüyorum. Granül de alabilirsiniz
Buycuy_ [silindi] dalan aldım ben instagramda mühendisinoğlu sayfasında öneriliyor yumuşatıcı kullanma uzmanlar önermiyor dalan roxy tavsiye ederim kısa programda yıka çift durulama yap 😁
Yenianne26 Ben leke çıkarıcı almadım kıyafetleri de yıkadık. Dalin sabun tozu ve dalin yumuşatıcı aldım gayette memnun kaldım hem mis gibi kokuyor hemde tertemiz oldu
[silindi] Yenianne26 bendr daline baktık emin olamadm bide leke çıkarıcıyı kakasını yapıp beline atletine geçerse diye düşündm
[silindi] aslikls3 bide leke çıkarıcıyı her yıkamada değilde mesela kakasını yaptı atletine geçti o gibi durumlarda kullanmak gerekiyor dimi
Emineee93 Bende unı baby aldım memnun kalmadım leke çıkartmıyor toz almayı düşünüyorum kakaları çıkarmıyor bence kakaları 😐
[silindi] Emineee93 uni baby baktım yorumlarına ama hiç iyi yorum yok leke çıkarmıyo kaka lekesi kalıyo meyve lekesi kalıyor demişler daline falanda baltm ama sanki baby&me en iyisi gibi yorumlarda
aslikls3 [silindi] orda var mı bilmiyorum ben carrefourdan aldım dün indirim de vardı hala indirim devam ediyor mu bilmiyorum
aslikls3 [silindi] evet yemek kaka vs lekelerine döküp biraz bekletip sonra makinada yıkamaya atacağız canım
[silindi] BtlTk uni baby yorumlarınada baktm hiç iyi yorum yok leke çıkarmıyo kaka lekesi olsun meyve lekesi olsun çıkarmıyormuş baby&me hakkında güzel yorumlar var
Emineee93 [silindi] aynen aynen uni baby hiç iyi değil gerçekten baby me bilmiyorum ama denemek lazım
Sem_a Arkadaslar guzel kokmasi iyi bir sey degil. İcinde parfum olmamasi daha iyi. instagramda muhendisin oglu sayfasini takip etmenizi tavsiye ederim. Burada iceriklerini arastiriyorlar urunlerin. Ben siveno ve minoris aldim deterjan. Muhendisin oglu tavsiyesi ile.
[silindi] Buycuy_ bi bakayım canım tesekkür ederm evet birkaç kişiden daha duydum yumusatıcı kullanma diye
Manolyaaa Buycuy_ Bn kullandım leke konusunda hepsi aynı ama dalan miss gibi sabun kokuyor. Fiyatı da çok uygun hakmar markette bulabilirsiniz
[silindi] elifagace sagol canım leke çıkarıcıya ihtiyac olurmu yoksa ikisi kaka lekesini falan çıkarırmı
[silindi] elifagace bide ikisini alsam sadece kıyafetlerinimi yıkayabilirim çarsaf yorgan yastık falan da yıkasam olurmu yoksa onu normal kendi detarjanımlamı yıkamalıyım
Ozgdnc Duru granulmatik aldım, hatta dün ve bugün tüm çamaşır ve nevresim yorganları yıkadım. Yorganlar ekstra durulama yaptım. Bence kokusu gayet güzel ve doğal, ayrıca yumuşatıcı hiçbir şekilde önerilmiyor bilginize
Yeni_annee Canım yumuşatıcı yapışıp kalan bir şey olduğu için tavsiye edilmiyor ama illa kullanmak istersen azıcık koyup ekstra durulama yapabilirsin. İlaç olarakta Dalan zeytinyağlı granül sabun aldım çok güzel temizliyor ve içeriğinin de temiz olduğunu söylüyorlar tavsiye ederim 👍
[silindi] Yeni_annee illa kullanırım diyemem zaten tecrübem yok sizin yorumlarınıza göre hareket edicem birkaç kişi daha önermiyoruz diye duymustum
tgbactn [silindi] ben baby&me aldım sıvı deterjan ama yumuşatıcı almadım,ilk yeni kıyafetleri yıkadım güzeldi. Tavsiye ederim canm.
Ozlemmyldz İnstagramdan muhendısınoğlu adlı sayfayı takip etmenizi tavsiye ederim. Öne çıkanlara da eklemiş sağolsun bebekler için kimyasalsız ne varsa paylaşıyor kendisi 😊 ben orayı takip ederek alıyorum eksikleri
Tazeanne0134 [silindi] tatlım deterjan alırken içinde parfümlü alma bebeğe iyi değil ben uni baby aldım normalde koku konusunda çok hassasım ama oğluma aldığım hicbir şeye kokulu olanı almadım