Kubraakman Asellinannesi ben yine 41. Haftaya kadar beklemek istiyorum ama bu seferde kakasını yer korkusu var doktor pazartesi ne diyecek ona göre hareket edicez ama doktorum hiç açılma yokken suni veripte tramva yaratmam olmuyor çünkü sonu sezeryanla sonuçlanıyor diyor 😞
Bulutalazinannesi Kızlar ilişkiye girin eğer doğurmak istiyorsanız ben oğlumda denedim o gecenin sabahı doğurdum 😂
Artemis13 Bulutalazinannesi doğum haftalarında ilişkiye girmek doğru değil bebek zarar görebilir.yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen
Mirza_bulut Kızlar 38+5 günlük doktor asagı inmiş dedi Kabala’mı girmiş anlamındamı yanı birde ben de artık istiyorum doğsun neler yapabilirim
Zuzum_20 Meltemkskn bende de ilişki işe yaramıyor benim sancım cıkıyor nst de sancım da var ama bebek çok yukarda açılma yumusama yok
Selinsu Asellinannesi 2 gundur iciyorum tarcinli suyu hic sanci manci yok bende ise yaramadi galiba 😕
FlkNaz Bende kaç gündür deniyorum gene tık yok ne çektik bu Ocak bebişlerinden 😁 ne sancı ne açılma var
Selinsu Asellinannesi aa ben onu okumadim 1 bardak tarcinli su. 2 bardak bogurtlen yapragi cayi iciyorum hic bi etkisini goremedim
Minnos12anne Asellinannesi ise yatiyormu ya 39 haftadayim ses seda yok sancim cikmadi die cayi muayenesi de olmadim
Asellinannesi Minnos12anne bilmiyormmkı bende içtim bır bardak sımdı ama gunde 5 6 bardak içmemiz lazımmiş