Aozge Ask_H bende hep ekşi yedim İlk 4 ay, usg de sagdan girip sol taraftaydi bebeğim kız olacagını öğrendim 🌸🥰 4. Aydan sonra tatlı aşermeye başladım günde 2 tane çikolata yemeden yatamıyorum 😂😂😂😂😂
Hlyyldz Aozge benimde ilkim kizdi onda agzim aci sudan tatlidam tiksinmistim paso uyuyodum kusuyodum kiz oldu guzellesmistim bide erkek dedi herkes ama yok tabi 6 ay yasadi karnimda öldu snraki erkek oldu oda bulantiyla basladi ama onda sudan falam tiksinmedim agiz tadimda normaldi suan yine 8 haftalik hamileyim 6 dan sonra bi basladi sabahlari geceleri haftalardir su icemiyorum kusturuyor paso visne suyu ictim tatli ve tursudan tiksindim insallah kizdir bakalim bende merak ediyorum 🙏
Ask_H Aozge demek ki etkileri farklı valla çikolata canın istese bile az birşy zor yiyorm diorm midem yanar beni maffeder vazgeçiyorm canım istemeside geciyor zaten 😂
Aozge Hlyyldz Allah saglıkla kavusmayi nasip etsin inşallah 🥰🥰🥰 kızı erkeği hepsi aynı ama ne biliyim ilk kız evladın olması bambaşka bişi 😂😂😂😂😂 nasıl dua ettiysem artık kızım olacak 😂😂😂😂
hndgkct Nursen977 merhaba canım bizde 17 haftadayız geçen hafta öğrendik cinsiyetimizi kızımız olucak 🙏👼💜 ben de mide bulantısı kusma hiç birşey olmadı tatlı isteğim fazla oldu başka da bir belirtim olmadı canım 🙏
simsekkiz8 my_babe canim bende anaannemin ilki kiz ve sonra 4 qiz 2 erkek kizlardan sonra. Teyzelerimin hepsi ilki kizz. Annem ilki 3 kiz biz ve sonra erkek kardesim. Teyze kizlarim hepsi ilki kiz. Ama benim oglum olacakk. Bu belirtiye gore hic erkeye ihtimal vermedim ama buda degilmis
Hlyyldz Aozge e guzel rabbim herkesin gonlune gore versin benimde ilkim kiz olcakti ama olmadi 6 aylikken krnimda oldu o sebeple sanirim bi kiz meraki ozlemi var umarim buda kizdir bir oglum var zaten baskada istemem 🙏
Aozge Hlyyldz Allah rahmet eylesin... İnşallah kızdır o zamann🙏🙂 saglıklı sıhhatli olsunda. Bizım İlk bebegımiz 22 +4 olduk ismini bile koyduk İpek maysa 🥰🥰 çok şükür bugunlere Rabbım saglık versin tüm evlatlara 🙏
MineKasp Nursen977 bende hep eksi istedim limon özellikle gördüğümde yiyesm geliyordu eksi ye kız derler ama oğlum olacak 22+2💙👶
Topraksmom Yuzum sivilcelendi herkes kız diyordu , çok bulantılarım oluyordu 4 ay sürekli istifra ettim , sonuç erkek 😃 herkese göre değişiyor hiç belli olmaz doktorun 7-8 ay kız veya erkek dediği bile son ay degisebiliyormus 😅 sağlıklı olsunlar da 🙏🏻
Aozge Ask_H bende hiç mide yanması olmadı, genelde de hiç olmuyor çok şukur 4 ay kabus gıbıydi ama şimdi çok iyiyiz 🙏🥰
Svlyery Nursen977 ilk aylat bulantilarim cok oldu resmen yemek kokusuna tahammulum yoktu. Bulantılarım gecti ilk istedigim şey şeftali oldu surekli tatli yiyorum bebeğim sol tarafta bir kızım olucak 🤭
Nursen977 Svlyery benimde ilk aşerdiğim şeylerden biri şeftali kayınvalidem de görümcemde şeftali aşermiş hayırlısı ☺️