Canselserdar Kızlar et hiç yiyemiyorum korkuyorum bebegıme bişe olur diye Doktor vitamin de vermedi Hastaya kontorum var vitamin vermesini istiyicem ama bebegim saglikli sorun yok bu arada 12+4 günlüğüz
NisaMomy Canselserdar bende yıyemıyorum başından beri tavuk falan yıyorum sebze 18+5 oldum çok şükür bebişte 230 gr😊
Sukufe Canselserdar gerçekten bende yiyemiyorum bende korkuyorum bebeğim kilo alamayacak vitaminsiz kalacak diye bende vitamin kullanmıyorum ama bu akşam.zor da olsa yemeye calisacam
deletedmom2626 Canselserdar canım bende tiksiniyorum olmuyor. Ayda 1 anca 😏 balık tüketiyorm bolca. Köfteci Yusufa gdıorz bi orda yiyebliorm
Esrkdm Yeşil yapraklı sebzeler,mercimek, bakliyat vs,balık ve tavuk eti yiyerek ihtiyacını karşılayabilirsin canım 🌺
Mororkide Canselserdar tiksınme durumun yoksa ıyıce pısmısse bı sakınca olmaz bence yınede yıyemıyosan proteın ıceren seyler yıyebılırsın baklıyat balık tavuk olabılır
Canselserdar Sukufe ya balık yerimde obur türlü tiksiniyorum eten nasıl olucak bilmiyorum bide geç kalkıp geç kahvaltı yapınca da bişe olurmu çok yiyorum ama
_HB_ Canselserdar bende hiç yemedim, kız hamileliklerinde et pek canımız istemezmiş.. ama sonra 20li haftalarda kan değerlerim bir düştü 🙁 dr gunde 2 kere kan ilacı almamı soyledi. Ve hergün et ye dedi. Hergun olmasada köfte et yiyorum . Bence zorla kendını, köfte ye 2 gunde 1
Hapyannecik Bulgur pilavı et yerine geciyo diye biliyorum eğitimde hemsiremiz öle solemisti et yiyemiyosan bulgur pilavi yiyebilirsin yalniz et yemege karar verirsen de çıplak elle çiğ ete sakın dokunma
Hapyannecik Canselserdar çünkü çiğ ette gözümüzle göremediğimiz mikroorganizmalar var ve bakteri üretiyorlar hamilelikte cocukta leke bırakıyo egitimdeki hemsire sölemişti
Meliha_nur Canselserdar Ben baştan beri yogurt yumurta et yemiyorum çorbada veya yemeğin içinde olursa iki üç yoksa yok kıyma dene kıymalı çorba kıymalı sebzeli yemekler