Hiç hiç hiiç korkmayın, üzülmeyin şöyle düşünün ya yüzünü, ellerini, dudaklarını görseydiniz, tekmelerini hissetseydiniz... beterin beteri var. Bende 9 hafta 3 günlükken kalbi durmuştu.. tüm testler tahliller hepsini yaptırdık ama hiçbir sorun çıkmamıştı.. şu bir gerçek stres ve üzüntü vücudunu mahvediyor benim bebeğimin kalbi durmadan 5 ay önce babam vefat etmişti beklenmedik bir şekilde o yüzden moral ve pozitif düşünce her zaman en iyisi.. benim doktorum düşükle kalp durması çok farklı demişti.. ve kürtajdan hemen bir ay sonra görüşcez yine demişti sadece bir ay ilk adetini ol sonra hamile kalabilirsin demişti.. birde ben kendimce şunu öneririm size tabi yine doktorunuza danışın ama kesinlikle folik asit kullanmaya başlayın hamilemkalmadan önce çünkü sizin vücudunuzdaki eksiklikleri o ilaç tamamlayıp bebeğin sağlıklı tutunmasını sağlıyor.. her şey Allah’tan ve bu dünya da herkesin bir sınavı var sen yine kendi halime şükür et.. ben öyle dua etmiştim ve şusn 23. Haftadayız çok şükür maşallah...doğumdan bir gün önce bebeği ölenler var, ölü doğum yapanlar var. Allah korusun neler neler var.. dua en güzel ilaç insan için.. Allah tez vakitte sağlıkla nasip eder güzel hayırlı bi evlat 🙏🙏❤