zhl12344 Sulebrk haftamız aynı bende de yürüdükçe zorluyor ağrılarım oluyor ya ne zaman gelcekler acaba 😃
ilknur52 Sulebrk bende öyleyim Bi kaç gündür ama hep akşamları böyle oluyor bebiş akşam saatlerinde mi gelicek acaba
zhl12344 Sulebrk yaa ne zaman gelecek dikkat et yinede yanında biri olsun eşin gelene kadar gelmesin bebiş😇
Sulebrk zhl12344 39+3 oldum eşim pazar gidip 22 sinde dönecek 😣bende annemde kalcağım içim çok buruk ilk gebeliğim bide
zhl12344 Sulebrk yaa benimde öyle ilk sıkma canını belki bekler babasını zaten hiç gelesileri yok gibi benim öyle yani sancım da çıkmıyor senin nst de sancıların var mı
Hilalmhsn Tazeanne0134 Ya aynısı bnde de var ben hic bulanti yasamadm bu günlerde sürekli bulantm var gece baski uyguluyo alta bebek sabah kalkyrm biseyim yok ishalde olyrm anlamdm gitti 39 haftalk olduk
Ayseysf Biz 38+1 iz hiç bi belirti yok yalancı sancı vs hıc bısey yok karnım da düşmüyor bebek baş aşagı ama kanala girmediğine eminim karnım cok yukarıda
Sulebrk zhl12344 bugğn hastanedeydim kontrole geldim 4 5 cm açılmam vardı eşim de gidecek dşye yatışımı verdiler ♥️Allaha çok şükür 3 buçuk saatte 8 cm açılmayla normal doğum yaptım darısı size allah evlatlrımızı bağışlasın
BGLM Sulebrk 38+5günlük olduk hiç bir belirti yok çarşamba günü nst bağladılar şancı falanda çıkmadı bel kaburga ve vajina kemiklerim aşırı agrım var sadece😕