Sabis42 Seda_123 evet ilk doğumumdu.. suni sancı ve su patladıktan sonra o hissetmediğin sancılar zıplatıyor insani 😊
Sabis42 Tuana98 benim bebeğim aşağıdaydı kafasını ve ellerini aşağıda poposunu göğsümün altında hissediyordum.. eşim farkediyordu bebeğin aşağıya indiğini.. aşağıya indiğinde başıyla baskı yaparak rahmin açılmasını başlatıyor zaten.. ben de öyle oldu
Pinoo Sabis42 Sabis42 öncelikle hayırlısı olsun suni sancının ağrısını nasıl tariflersiniz acaba?ben 40.haftadaym henüz kendi sancım yok yarın kontrolüm var açıklık varmı bilmiyorum ama açıklık ve sancı olmayınca suni sancı verilicek ve korkuyorum açıkçası buarada 4 cm açıklıktan sonra epidural vuruldunuzmu
Sabis42 Pinoo yok hayır epidural vurmadılar.. suni sancıyı alınca aşağı doğru baskı yapıyor sanki lavabo ihtiyacın gelmiş gibi oluyor ama tabi o an ağrısı bayağı bi oluyor
Sabis42 Ozgnrgl Doğumdan 3 gün evvel günde bir tane hurma yemeye başlamıştım bilmiyorum açılmayı tetiklemiş olabilir.. yürümeye yeni yeni başlamayı düşünüyordum.. kızım “gerek yok anne ben geliyorum” dedi 😊😊