Simya Arkadaşlar merhaba 12 haftalıgım ve gebeliğin başından itibaren vinalac multivitamin kullanıyorum doktorum önermişti içeriğide cok güzel bulantıda yapmıyor çok memnunum bu hafta buna ek olarak Gyno ferro sanol verdi ve kullandıgım gibi hastanelik oldum 5 kez kusturdu beni tansiyonum düştü filan ayakta duramadım ilacın o kötü tadı yazarken bile geliyor sanki 🤢 şimdi bu hapı bıraktık yerine başka demir ilacı da vermedi bi ay sonra bunu yeniden deneyelim dedi ama ben bunu hamileliğimden öncede kullandım o zamanda kötü etti bıraktım tabi doktoruma bunu demeye bile halim yoktu bir sonraki kontolümde söylerim artık. Bu ilacı kullanıp benim gibi olan var mı yada memnun oldugunuz demir ilacları en azından bir doktoruma sorarım okeylerse denerim
Ozlemio Simya ben hamile olmadan once demir eksikligi icin kullanmistim. Bi ara ben cok fena mide agrisi yapmisti ac karnina zaten hic alamiyordum simdi doktorum maltofer fol verdi memnunum Degistirmesini soyleyebilirsin
Sweetblonde88 Simya sidefer diye bir toz demir takviyesi var. Harika birsey. Yan etki yapmıyor kabızlık yapmıyor. Ve degerleri yükseltiyor. İçinde 20 adet var biraz pahalı devlet ödemiyor ama tavsiye ederim denemelisiniz.
Dilan92 Simya Ben de uzun süredir kullanıyorum . Ama sizin yaşadığınız durumun tersi oldu bende. Başka bi demir ilacı kullanıyordum midem mahvoldu doktoruma söyledim değiştirdi gyno ferro sanol verdi hiç bi sıkıntı yok gayet memmunum. Bünyeden bünyeye değişiyor bence.
Simya Ozlemio Hemde nasıl bi ağtı ben bir gün kullandıgım halde mahvetti Normaldede kusmalarım cok oluyo o yüzden şimdilik ara verelim dedi kontrolümde başka bsey isticem iğnesi damlası filan 🙁🙁
bhs08 Ozlemio Pandabekleyenanne Simya benimde doktorum gece yatmadan önce iç böylelikşe rahatsız etmez dedi ama sizde bi sorun isterseniz
Simya Pandabekleyenanne Yalnız değilim demekki gerçekten sağlıklı insanı bile hasta edyo yada biz mi cok hassasız bilemiyorm
Simya Sweetblonde88 Faydası olsnda sorun degil demir bağlama iyi ama demir düşük cıkıyo nasıl oluyorsa rahatsızlık vermiyorsa hemen notlarıma ekliyorm bu ilacı ilk fırsatta doktoruma sorup alacağım zaten vitaminleride karşılamıyo bu devlet 🙈 sağlık icin mecbur alıyoruz
Simya Dilan92 bünye ilede alakalıdır tabiki peki siz aç mı tok mu kullanıyorsunuz keşke banada iyi gelseydi 🙁
20anne Ben de kullanıyorum ama hiç yan etkisini görmedim valla gayet güzel gidiyor sabah aç karnına içiyorum ve çalışmama rağmen bir sorun olmadı çok şükür bana 25.haftamdan sonra vermişti belki ondan olabilir. Ama doktor dokunursa mide ilacı veririm mideni bulandırmak demişti doktorunuzdan mide koruyucu alabilirsiniz.
Simya 20anne Ya ne güzel ilacın yan etki yaşatmaması. Hamile değilken bile beni cok kötü etkiliyordu doktor yazdı madem kullanıyım dedim aç karnına dedi banada.. Zaten zor bi gebelik geçiriyorm günlük sayısız kusmalarım 1 e 2 ye düştü diyee sevinirken birde bu ilac sonrası yeniden şiddetlendi keşke banada yan etki yapmasa kullanabilsem
Sweetblonde88 Simya aynen öyle. Bu minik şase gibi kolalı jelibon gibi tadı var. Ne bulantı ne kabızlık çok memnun kaldım. Sonucları da olumlu etkiledi. 2 ay demir ilacı içtim. 10.4 ten 10.3 oldu günde 2 adet aç karnına. Bundan iki kutu içtim. 11 oluverdi.
Simya Sweetblonde88 Çok merak ettim Şimdi cok teşekkür ededim mutlaka denemek istiyorm günde 5 kez kusup halsiz kalıp üstüne bide hic bsey yemeyip içmeyip iyice yorgun düşmektense en zararsız ve etkili olan bi ilaç tercih sebebi olur
EsraOzsusam Banada doktorum basta onu verdi. Beni bir saatte mahfetti. Kusturdu halsizlik yorgunluk. Gece içtim yattım 4 te kalktım gene kustum. Doktora sorup değiştirdim feramat aldım. Yatmadan onu içiyorum sorunsuz bir sekilde bir kutu bitirdim devam ediyorum
Simya EsraOzsusam Bazı bünyeler kaldıramıyor bence ne ac ne tok ben kesinlikle kullanamıyorm hatta zehirlendim filan sandım öyle kötü etti ki
Topraksmom Simya kırmızı yuvarlak Ferro mu yoksa bı tarafı açık pembe bir tarafı bordo kapsül gibi içinde küçük tanecikler olan Ferro mu iki çeşidi var , kırmızı yuvarlak hap çok kötü kokuyor bıraktım, diğeri kokusuz hala kullaniyorum
Simya bhs08 yok cnm ben ne aç be tok ne sabah ne akşam hix bi şekilde olmuyor bünye mi kaldırmıyor mide mi hassas anlamıyorm
Pandabekleyenanne bhs08 34. Haftadayım kaç kere sordum. Ertesi gün midem bagırsaklarım mafoluyo sanki düğüm gibi oluyorum dısarıya cıkamıyorum
Simya 20anne aslında iğnesini düşündüm bende daha önce ampülü kırıp ekmeğe döküp içmiştim hamile degilken doktor önerisiyle tsbi cok ds faydasını görmüştüm ama belki yine o şekilde önerebilir yads iğne şeklinde 🙈
minik_mucize Bende gebelik basından beri kullanıyorum sonuma kadarda kullanmamı söyledi hergün sabah aç karnına içiyorum ama dediğiniz gibi etkş yapmadı banada
Simya minik_mucize ya ne kdr güzel faydalanabiliyorsunuz insan alması gerekn bişeyi vücut kabul etmeyincede üzülüyor gercekten