Sermec Deryadeniz07 benımkı de önlem amaclı ama bnde varis var acaba varis oldugu için iğne verir mi ki doguma kadar
Mmoommlife Merhaba daha önce düşük yaptığım ıcın önlem amaçlı coraspin kullanıyorım 32-34 haftalarda bırakmamı soyledı doktor acaba kan sulandırıcı ıgne verır mı ?Benim gb tedbir amaçlı kullanıp bırakan varmı acaba
Pelin__1 Mmoommlife ben hem iğne hem oksapar kullanıyorum 32.haftada coraspini bırakıp sadece iğneyle devam edeceğim tedirginim açıkçası inşallah bir problem olmaz…
Gigy Mmoommlife biz de 34 de bıraktık şu an doğuma 2 gün var , Doktorunuzun dediği zaman bırakın ,bir şey olmaz Allah’ın izniyle 🙏🌸
Gulfidan49 Benim daha önce bir düşüğüm olduğu için tedbir amaclı verdi doktor 32.haftafa bıraktım şuan 33 oldum şimdilik sıkıntı yok ama bende korkuyorum
Mmoommlife Gulfidan49 peki kan sulandırıcı iğne verdımı acaba sıze? Sanırım tedbir amaçlı kullananlarda iğneye devam edılmıyor
Gigy Gulfidan49 endişe etmeyin biz de 34 de bıraktık,38 deyiz şu an 2 gün sonra doğum var ,bırakmanın zamanı önemli ,doktorlar bir çok nedenden dolayı biraktiriyor o yüzden önemli ,endişe etmeyin Allah’ın izniyle sağlıcakla gelsin miniş 🎉
Pelin__1 TwinsmomDA 32.haftada bırakılmasının sebebi felç vs değil. 32.haftadan sonra kullanılırsa bebeğin kalp kapakçıklarında soruna sebep olabiliyor. Coraspin etkisi 5 fünde vücuttan atılıyor zaten. 32.haftada coraspin bırakmak tamamen bebeğin kalp sağlığı ile ilgili
Newinklee Bir doktorum doğumdan 3 4 güm öncesine kadar kullanacaksın demişti. Şimdiki doktorum 35. Haftada bırakacağız dedi. 31 haftalığım şimdilik devam ediyorum
vuslat90 Bende hamile olmadan önce coraspine başlamıştım hamile olduğumu öğrendiğim an igne başlamıştı doktorum henüz kese bile görülmemişti şu an 31+4 haftalık olduk hem iğne hem coraspine devam ediyoruz 32.haftamda coraspini bırakmami söyledi doktorum doğuma kadar sadece iğne ile devam edeceğim
Mmoommlife vuslat90 Ben daha önce 1 düşük yasadıgım için önlem amaçlı verıldı coraspın ve doktor 32-34 haftada bırakcaksın deyınce tedırgın oldum Allah korusun pıhtılaşma varsa ilacıda bırakınca bebeğe zararı olur mu dıye
Asel12344588 Deryadeniz07 merhabalar benim durumumda aynı senin gibi sağlıklı doğum yaptınız mı bir sorun yaşandı mı?