Cigdemveminik kitapkurdu radyasyon yokmş ses dalgası ile çalışıyormş oyzden zararlı değil diyolar hastane yakn ama doktorum sürekli gelme parana yazık bi sorun yok korkma diyo🤦♀️
Derin_Demir Cigdemveminik 20 +6dayım bugün sağlık ocağına aşı için gittim ellerindeki makinaya bağlı bence göbeğinde yağlanma ile hamile kaldığım için makine yeterli gelmedi kalp atışını duyamadım
Meryem15Denizzz Cigdemveminik Bende istiyorum ya eşime dün söyledim iyice kafayı yedin sen dedi paronayak oldum iyice hatta gece rüyamda gördüm cihazı almışım dinliyorum kalp atışını bilincimede işledi
Cigdemveminik Meryem15Denizzz benm eşimde ben gbi panik istersen doktora sor alalım dedi umarm doktorm tmm der🤗
Sznarslan Cigdemveminik ben steteskopla dinliyirum .su doktorların kullandığı.tabii doğru pozisyonu bulmak önemli steteskopta.uğraştırıyor ama işe yarıyor
Meryem15Denizzz Cigdemveminik Eğer biz onu alırsak ben elimden bırakmam sürekli dinlerim zaten çok takıntılıyım hep acaba bişey oldu mu diye düşünmekten duramıyorum onu alsak daha kötü olacam 🙁
Zehramomm Cigdemveminik bi kere gittiğinizde 10 gün içinde ücretsiz kontrol oluyor onada gidin içiniz rahat etsin yani ayda 2 kere gidersiniz
Gnt38 Cigdemveminik 12. Haftadan sonra duyuluyo diyolar ama 18 e kadar bulman ve duyman çok çok zor bu seferde daha cok panik yaparsin 18 den sonra daha net duyuluyo o zamanda zaten hareketlerini hissediyosun gerek kalmıyo
Sznarslan Bgmbyz tabii ki ultrason makinası gibi değil ama duyuluyor.derinden geliyor. Anlaşılıyor ama kalp atışı olduğu.
Derin_Demir Cigdemveminik evet hamile kalmadan önce göbeğim vardı şimdi iyice yağ olarak yerleşti ondan duyamadı
Deletedmom133 Cigdemveminik https://www.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/fetal-doppler-bebek-kalp-ritim-gostergesi-el-tipi-doppler-cihazi-led-ekran-endostall-fd-290b_pdp_482826009?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=390030631645&utm_term=75110733530&ga_prodid=482826009&ga_merchantid=126114502&scxid=14489-145818-2357-0&sc_gcsp=gg&gclid=CjwKCAiA3uDwBRBFEiwA1VsajEMPz7my4yeQTtvAhi3FsbQX4KboVNgAVIfW2JMbfl5fJao7hjQvKhoCLdwQAvD_BwE
Cigdemveminik Derin_Demir ya benmde göbeğm var ama önceki hamilelğöde 17. Haftada duymştu sağlk ocağı
Ilknur_emin Cigdemveminik kuzum haftalık sağlık ocağına git ben sürekli acile gidip düştüm karnım çok ağrıyor falan deyip baktıriyordum
Cigdemveminik Ilknur_emin sağlık ocağndaki hemşire gıcık biraz suratsz soru soramıyorz resmen tetenozmiçin bile ben gittim gğn aldm o bana gel demedi
Nurdlmc Cigdemveminik aaa hiç öyle bişeyle karşılaşmadım bende baktırıyordum o hemşireye bağlı canım başka bir hemşireye görün derim
Cigdemveminik Nurdlmc doktorumun hemşiresi o ama başka hemşireyede kayt açtıramıyorm birazda gıcık bi hemşire 😔
Derin_Demir Cigdemveminik bilmiyorum ki duyamadı ama ben ufak hareketlerini hissediyorum ondan rahatım