Vnsgb Yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ? Henüz bi çocuk cerrahisi ve doktoruyla görüşmedim fakat ben 1 haftalık kontrolde yaptırmayı planlıyorum sizlerin düşüncesi neler?
Ilknur_degrrli1 Vnsgb ben karsiyim okadar çok izledim ki ölen çocukları allah gistermesin narkozdan uyanmıyorlar 3-4 aylık olsun kendine gelsin annesi
Osmaninsultani Vnsgb bizde yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyoruz canım, eğer ikimizinde sağlık durumu müsait olursa hastaneden taburcu olmadan yaptırmayı planlıyoruz ☺️
Gkhneminesn Vnsgb canim yegenimden biliyorum oblar 1 yasinda yaptirdi cokta rahat atlattilar 40 inda veya yeni dogdugunda yaparsan zorlanirsin cunku cocuk derdini anlatamiyo aglicak susturmasi dert olucak tavsiyem 1 yasinda yaptirman
Esmaemenova Vnsgb benim kizim olucak inşAllah ama ilerde oğlum olursa 7 günlügünde yaptirmayi duşunuyorum Peygamber efendimizde 7 günlügünde yaptirmayi tavsiye etmiş gem aci cekmemiş olur hem bez icinde daha cabuk iyileşir ama cok iyi araştirmanizi tavsiye ederim iyi bir doktoe bulmak lazim
Emin_e Kuzenim cocuk doktoru onunla konustun ilm aylar daha rahat oluyor, igne de yapmiyoruz dedi ben de 40 i cikinca yaptirmayi dusunuyorum, herkes bekle falan der diye de kimseye soylemeden hemen gidip yaptirip gelecegim ins...
Vnsgb Emin_e Karakurt Ilknur_degrrli1 ya benim eltim 6 aylıkken yaptırdı çocuk süründüğü için mikrop kaptı şişti falan o yüzden yenidoğan sünneti düşündüm bide çocuk cerrahisiyle görüşücem yenidoğanlara narkoz verilmiyormuş 😇
Kircicegi-34 Emin_e aynen oyle cok duyurmadan yaptir ciksin aradan yapcaz bizde 40 in in hafta sonu mevlut yapmayi planliyorum ben o yuzden 2.ay bitimi gibi bizde sunneti yaptiracagiz insallah
Karakurt Ben ilk oğlumda 40 çıktı ertesi gün yaptırdım çok rahat ettim 3 günde iyileşti çocuk büyüdüğünde gem fiziki açıdan hem psikolojik açıdan baya çok olur
Osmaninsultani Ilknur_degrrli1 yeni doğan sünnetinde narkoz verilmiyor yalnız, bebek henüz acı hissetmediği için narkoz olmadan yapılıyor
ycllksa Ilknur_degrrli1 yeni doğanda narkoz vermiyorlar ben kaç doktorla görüştüm. 40 ı çıkınxa yaptıracağım inşallah
Emin_e Vnsgb evet narkoz igne falan verilmiyor dedi, sadece spretle uyusturuyoruz demisti... bir de hareket etmediği icin rahat ederim diye dusunuyorum acikcasi...
Vnsgb Gkhneminesn ya 1 yaş çok geç geliyor nedense bana hani yaptırsam bile en geç 4 aylık falan olunca olur diye düşünüyorum 🤔
Vnsgb Esmaemenova evet kuzum iyi bi doktor arıyorum . Bende okumuştum bi yerde peygamber efendimiz 7 günlükken yaptırın diye bende o yüzdende istiyorum hem 2 3 günde iyileşiyor dediler 😊
Btl_zngn Vnsgb bende yaptırmak istiyorum ama eşim saçmalama el kadar çocuk sünnet mi ettirilir diyo asıl el kadarken ettirilir zaten sürekli emip yatıyolar anlamıcak bile diyorum ben sağlıkçıyım ama eşim anlamıyo ısrarla senin sağlıkçı olman bana sökmez diyo 😀😂
Vnsgb Btl_zngn ahhhaha ay bu daha kötü 😜 benim eşim sen zaten en iyisini araştırıp söylersin kötü bişeyi sunmazsın bana iyice araştır yaptıralım dedi bide yakınımızın bebeği 6 aylıkken tam süründüğü dönemde şişti mikrop kaptı o yüzden birazda sıcak bakıyor 😁
Btl_zngn Vnsgb benimki inat hemde eşek inadı 😀 iki kere iki dört de seni gıcık etmek için hayır beş der o derece 😂😂
Baklava Vnsgb biz 40 ı çıkınca yaptirmayi düşünüyirduk bazi sebeplerden dolayi yaptiramadik ve 10 bucuk aylikken yaptirdim artik ve bence buyuyunce daha zor.habire kalkiyo düşüyo.orasini buradini vurucak korkusu ayri.yerde dönüp duruyor.uyurkende rahat olmadi.bizimki derin uykusu olmadigi icin 5 dk da 10 dakkada bir surekli her yere doner bu yuzdende zor gecti.ama tek zorlanmadigim yani bizim cocugun cani tatli degildi aciya cok aglamazdi.ilk 2 gun zor geciyor cisini filan yaparken zirliyordu biraz. Imkan olsaydi daha kucukken yaptirirdim bence daha rahat dönmek yok.dusmek kalkmak yok.