Hort123- 11 haftagebeyim çok az bi kanama oldu doktora gittiğimde herşey normal dedi progestan vajinal önerdi kullanıp memnun kalan var mı ?
30ekim19 Hort123- bende on bir haftalığım bi haftadır kullanıyorum bebeğin tutunmasını sağlıyomuş gibi bişi duydum doktorum kullan dedi sende kullan coğu kişi kullanıyor zaten
Ay-Bek Hort123- Sadece kahverengi lekelenmem olmuştu. Hamileliğin başından beri kullanıyorum. Şuan 22+4'üm. Sonuna kadar da kullanacağım :/
30ekim19 Hort123- yok hiç bozulmasın benim o kadar çok oldu ki bebek sağlıklı çok şükür ağır işte yapmazsan bi problem olmaz inşallah 😘
tugce67-67 Hort123- bir hafta içinde düzelir benimde iki kere oldu kanamam ikisindede kullandım bir haftaya düzeliyor😊
Bahar1011 7 hafta hafif bi kanamam olmustu tedbir amaçlı kullanmalısın dedi doktor 13 hafta olduk hala kullanıyoruz günde 1 tane vajinal olarak akıntı gibi geri cıkıyo günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum onun dışında yan etkisi felan yaşamadım
Sevilayibrhm 4 haftalıkken kullandım hapına göre daha etkili olduğunu duydum içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz 🤗
Emin_e Hort123- ben agizdan kullanmistim vajinal kullanılabildiğini bilmiyordum valla ilk 2 gun sersem gibi olmustum iyi geldi kanamam hemen kesildi ama yan etkisi çoktu... vajinal kullanabilirseniz daha az yan etkisi oluyormus
Pinarb38_ Hort123- yıllarca Bi çok düşük yaptım hep kanamam olurdu düşerdi bebeklerim ama iki gebeliğimde de progestan kullandım vajinal kanamamı kesti ve düşük yapmadım kesinlikle kullan derim canım
Leyla508 Hort123- hamileliğimi öğrendigim günden 12. Haftaya kadar günde 3 kere alttan kullandım. Şimdi 18 haftalıgım idrar yolu enfeksıyonundan dolayı yine kullanmaya basladım gunde 3 defa
Ozlemkubra Haftada kesede büyük kanamam vardı bir haftaya nerdeyse yok olmuştu. 12. Haftaya kadar devam dedi doktorum
Ysfftmmina Hort123- ben kullandım kullanıyorum da keremde kanamam vardı tedbir amaclı vermiştir ben ignesinide oldum hatta
hulya4627 Düzenli kullanırsan evet ben kanamam olduğu gün başladım 3 gün lekelenme şeklinde devam etti sonra tamamen kesildi 12 haftaya kadar önlem amaçlı kullanmaya devam ettik Hort123-