Busramelk Arkadaşlar biberon alacgm anne göğus ucuna benzeyen en yakin biberonu almak istiyorum hangisini önerirsiniz kullananlar yada memnun kalanlar bilgi verebilirmi ?
Buse91 Busramelk medela calma biberonu çok duydum anne göğsüne en yakın olanmış. Bebek anne memesinde gibi emme hareketini çok yaptığı için anne memesini unutmuyormuş. Biraz pahalı ama bende alıcam:)
Drgtcselen Dr brown. Biberonları hem gaz yapmıyor hemde meme kısmı anne memesine daha çok benziyormuş Arkadaşım kullanıyor çok memnun bende nasip olursa ondan alıcam inşallah 🙏🏻Busramelk
pyymamm Busramelk cam olan ilk zManlar kullanmaya müsait . Pp yazanlar mika bebekler tutmaya basladığı zaman hafif diye kullanılıyo onlarda kendi tutcağı için . Cam agır olucak cunku
pyymamm Busramelk ben boynerde denk geldi öyle almıstım ama takip edin her sitedne kıyaslayın öyle alın
Busramelk pyymamm lansinohda guzel diyorlar biberon olarak anne memesine yakin ama avent ondan dahami iyidir acaba
pyymamm Gulmartin emzik nasıl almalı ben hala almadım yenidoğunca alıştırmak lazım emzik kurtarıcı diyolarda
Busramelk Gulmartin bende emzik olarak phlips ultra soft almayi düşunuyorum nasil olur ultrami softmu daha iyi acaba .
Gulmartin pyymamm ben aventin ultra air olanından aldım damaklı damaksız olarak kararsız kalmıştım ama tüm yeğenlerim damaklı aventle büyüdü ve hepsi çok sevdi 😊
pyymamm Gulmartin soothie sanırım cok iyi yenidoğan zamanı için diye duydum ama almadım daha damaklılardan bakıcam bende
Gulmartin pyymamm ben de onu görüntü olarak çok seviyorum ama bi çok yerde yenidoğan çenesine ağır geldiğini genelde düştüğünü okumuştum o yüzden alamadım 😕
pyymamm Gulmartin görüntğ olarak cok şeker ama ağır bencede bebek için nasıl kolay alısıcak ona bilemedim bende
Gulmartin pyymamm sanırım en kolay tuttukları ultra air modelinden olanlar ya da illa damaksız isterseniz bibs markasının modelleri de çok tatlı ve hafif ♥️
pyymamm Gulmartin duymamıştım arastırayım ama avent kesin alırım . Damaklı damaksız hangisi daha iyi yenidoğunca en azından
Gulmartin pyymamm benim okuduğuma göre bir yaşa kadar damaksız sonra damaklı yazıyordu ama ben değiştirmek zor olur diye baştan damaklı aldım. Biraz tercih meselesi bir de bebişler bakalım neyi sevip tutacak ☺️