Gigy 6+3 üm ben de bulantı vs yok şükür ,riskli gibi sadece şuan bi düşüğüm var bi de o yüzden koruyorum kendimi,çalışıyorum bı de inşallah hepimiz güzel haberler alalım
baharcpt Gigy Ay inşallah benimde 2 düşüğüm var bende korkuyorum zaten biz kafadan riskliyiz. Gelişmelerden haberdar et mutlaka canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Manyakcadl Sedley selammm kalp atisini duydunuz mu gordunuz mu? Bende 6. Haftadaym duymadik ama gorduk, o yuzden sormak istedm
baharcpt Manyakcadl Aaa görülüyo mu öyle onu bilmiyodum. Ultrasonda mı görünüyo. Ben daha 4+6 yım bana daha var :)
Menekse123 baharcpt 8+2 cok şükür bulantı ve sureklu uyuma isteği dışında iyyim rabbim hayrla kucamiza almayi nasip etsin insaAlllah
gizem3572 baharcpt bende iki kimyasal gecirdim hic kese goremdm suan 6+3 um ve keseyi gorduk cok sukur bol bol dua et canim
turkan_26 baharcpt öyle düşünmeyin allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Hep dua et herşey güzel olacak diye allah yardımcın olsun çok iş yapma bol bol dinlen 🙏🏻
gizem3572 5+3 de keseyi gordum suan 6+3 uz carsamba gunu nasip olursa kalbini duyucaz insallah 🙏♥️ rabbim isteyen herkese versin
baharcpt Elfesenn Bence korkulacak birşey yok çünkü sende düşük riski falan kalmamış ama tabi doktora gitmekte fayda var