AATozarr Asliyavuz Valla o randevu almaktan daha zor 😂 ama benim Telefonlara kimse cevap vermiyor çünkü ama benim pazartesi randevum var inş.. unutmazsam sorarım o hafta boyunca poliklinikte mi ama öğleden sonra muayene yok sabahtan giriş yapman gerekli
Asliyavuz AATozarr sağol canım valla çok yardımcı oldun. en iyisi randevu aldığım doktora bi gideyim çünkü sürekli gidip gelme imkanım yok inşallah o doktorda iyidir 🙏😊 ama sen yinede sorup yazarsan inşası gelmeye çalışırım yine 😊
AATozarr Serzeyyy Yok değil zaten 20.hafta gibi ayrıntılı oluyor o da nerden baksan randevu verecekler o haftana denk gelir
Serzeyyy AATozarr yarın direk ayrıntılı da bakmıyorlar yani öyle mi oluyor kusura bakmayın bilgim yok öğrenmek istiyorum
AATozarr Serzeyyy Yok cnm ne kusuru ,hayır aynı gün bakmıyorlar ayrıntılı için randevu verecekler sana o da dedim ya hastanenin yoğunluğuna göre 1 hafta 10 günü buluyor 2li 3lü tarama testini yaptırdıysan onları da al yanına mutlaka
AATozarr Asliyavuz Ne demek canım Ainen sen hiç kafanı karıştırma baktın memnun kalmadın çok tatmin etmedi o zaman açılmış olur randevusu zaten Necati hocanın da sağlıkla gelsinler İNŞALLAH ☺️🙏
Serzeyyy AATozarr ilk necati hocaya gidip daha sonrasında başka doktora yönlendiriyor o zaman, ay teşekkür ederim 2li test yaptırdım onu alayım hiç aklıma gelmemişti
akrky Asliyavuz tatlım ben ulaş beye muayene oldum o da çok iyi bir doktor baya pimpirikli beni 3 kez nst ye yollamıştı 😂 çok kibar ve bilgilendiriyor ben necati beye bulamazsam ona alıyorum ama onun dışında fatma salih gamze yılmaz tuba memur bu doktorlar da çok iyiler ilgililer aklında bulunsun 😊
Asliyavuz akrky sağol canım. Bakayım salı günü öğleden sonra birinden randevu bulabilirsem değiştireyim 😊
Sule_eylul Canan06 yenidoğan üniteleri olmadığını kim söyledi canım. İlk açıldığında yoktu ama şuan var bende oraya gidiyorum sordum baş hemşireye yenidoğan ünitesi var dedi.
Canan06 Sule_eylul banada çarşamba günü gittiğimde çocukta herhangi bisey olursa başka hastaneye gönderiyoruz yeni doğan ünitemiz yok demişlerdi ben sali günü kontrole gidicm tekrar soruyum
3406044 Asliyavuz bende bugün o doktor icin randevu aldım siz hangi güne aldınız ilk defa gideceğim bende
Asliyavuz 3406044 salı gününe almıştım ama degistirdim doktoru fatma salih e aldım. Burdaki arkadaşın tavsiyesi üzerine